Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natascha*******

Jak uwodzicie swoich partnerów?

Polecane posty

Gość Natascha*******
S_M Dzięki, ja tutaj od niedawna jestem. Z całym szacunkiem, jednak przez samo "h". Tak jak S_M pisze. Na razie na pomarańczowo, później kto wie??

hahahahaha warto jednak zagladać do goge.Ubolewam nad swoją tepotą:( Aczkolwiek będe teraz pamietał:p Tak jak kiedyś pisałem poniewarz i nie było netu załozyłem sie na obczyżnie w czechach i przegrałem PONIEWAZ BYŁEM UPARTY :D

Gość Natascha*******
To tak jak większość pisze słowo w innej wersji przez "ch" zamiast przez samo "h" oczywiście.

Anonim 19/01/2008 21:43 Git! 0 Kit! 0 niektórzy mówią że chuj a inni że huj. ja wole huj bo tak dla mnie lepiej wyglada a jak sie mowi to i tak nie widać przez jakie H/CH. jak sobie ustawie w opisie z HUJem to mnie niektorzy probuja poprawiac ale to wkurwiajace.. :/ jak Wy piszecie HUJa? xD Karmel. 19/01/2008 21:52 Git! 0 Kit! 0 ja pisze przez CH bo tak jest poprawniej xD Anonim 19/01/2008 22:34 Git! 0 Kit! 0 poprawnie jest CHUJ... Martini. 19/01/2008 22:36 Git! 0 Kit! 0 kiedyś pisałam huj, ale jakoś tak bardziej mi się spodobał chuj i tak zostało... OGROMNE RZADKIE PSIE KUPSKO 19/01/2008 23:06 Git! 0 Kit! 0 Chuj- jak już kląć to po polskiemu :D eM. 19/01/2008 23:13 Git! 0 Kit! 0 ^^ noom.. zgadzam się :) jak już to po polskiemu :D sylwia. 19/01/2008 23:53 Git! 0 Kit! 0 huj bo krocej; p przydatne jak sie wkurwiam Anonim 20/01/2008 00:53 Git! 0 Kit! 0 poprawną formą jest chuj,pisanie przez h jest bardzo poważnym błędem ortograficznym:) Karmel. 20/01/2008 00:57 Git! 0 Kit! 0 szczegolnie jak pisze sie takie rzeczy w zeszycie od j.polskiego ^^ Anonim 20/01/2008 00:59 Git! 0 Kit! 0 hahah ^^ dobre xD Daniel

Gość Natascha*******
No, nieee!! Aż tak wszystko jest eliminowane lub przeinaczane? Chciałam przypomnieć jak winno pisać się słowo p.e.n.i.s. Które to słowo jest przecież w normalnym użyciu, no i jest kulturalnym przecież słowem.

Gość Natascha*******
No, tak, tylko wcięło mi.

Gość Natascha*******
Uciekam, jako że Wiadomości zaczynają się. Trzeba posłuchać co na świecie słychać. Mam jednak nadzieję, iż do rozmowy wrócimy, a tematem przewodnim będzie temat jak w tytule.

Gość Jacenty von nogaj
cza tychnoń w bele

Gość Natascha*******
O kurcze, ale wstyd mi. Tym razem Ty masz rację. Na sto procent, że przez "ch". Całkiem mi się pomyliło!!

Natascha*******--kociaku ludzką rzecza mylic się jest lecz dużą odwaga przyznać sie do tego.Wzorem ducha cafe całuje rączki madame😘))

Gość Natascha*******
Zapraszam ponownie. Zapraszam może przede wszystkim anonimowo. Wtedy łatwiej przekażemy to co chcemy przekazać, bez skrępowania i bez zbędnej hipokryzji.

Gość Natascha*******
Tak, to ja, też witam. Może zachęcę Cię jednak do wypowiedzi incognito? I innych również? Przy tym mógłbyś też - używając czasami swojego obecnego nicku - komentować wypowiedzi innych. Kiedy miałbyś oczywiście na to ochotę. Bez anonimowości zwierzenia nie będą szczere. A nie o to chodzi.

siemanko Hmmmmm nie bedzie to tak prosto,poniewaz kiedy wysyłałem takie miłosne listy nie było netu.

Więc żona nazbierała dosyć obfitą kolekcje listów telegramów i zawiazała różową wstążeczką.Niestety po kilku latach gdy urodzila się latorośl wynajmowaliśmu opiekunkę do dziecka.Ta dorwała te listy i miała szczegółną lekturę.Wywaliłem ją po półrocznej opiece nad naszym rocznym synem i spaliłem wszystko.Były wtedy jeszcze piece węglowe w kuchni.Żona nie mogła tego przeboleć.No cóż nastepna już nie miała okazji do lektury :D

Natascha*******--zastanawiam się dlaczego tutaj na forum jest tylu prawiczkow,przecież jest taka niewyobrażalna prostota poznania się.I to czy na mailu czy też GG.A jak u mnie ongiś bywalo??Otóż mając 17 lat będac tez prawiczkiem będąc w gościach w innej małej miejscowości zauwazyłem śliczne hoże dziewczę z długimi czarnymi lśniacymi i kręconymi wlósami w asyście swoich rodziców. Nikt nie miał odwagi więc wpadłem na pomysł.Kupiłem kwiaty i podszedłem wreczając........mamie tej ślicznotki.Zaskoczenie był tak ogromne dla nich ze pozwolili swojej latorośli aby ze mna poszla na lody do kawiarni.I tak zaczęła sie znajomość dosyć długa.Była rok młodsza ode mnie.:)A że mieszkaliśmy od siebie niedaleko więc nie tylko telegramy czy widokówki wysyłałem no i spędzaliśmy sobie czas razem.Rodzice byli zadowoleni i nie przeszkadzali a i zapraszajac mnie do swojego domu.:)

Szyderca bezlitosny--dzienks że zrobiłeś mnie matuzalemem lecz czy wartałoby się tak długo użeracz z takimi jak Ty na tym padole?:D

Szyderca bezlitosny-- nie bedzie mieć z Toba ,Twoja wybranka❤️ jak takie podejście do życia masz.Zauroczenie trwa dosyć nie długo potem przychodzi prawdziwe życie i wzajemne zrozumienie.Czy ukochana Twoja podoła temu??Już tutaj dałeś odpowiedz wiec retoryczne moje tylko pytanie. :D

Gość lnxslxn l
my z mezem niestety zyjemy ze soba na odleglosc od pol roku, jeszcze 4-5 miesiecy musimy sie przemeczyc. ja ostatnio wyslalam mojemu jak byl w pracy zdjecie moich nagich duzych piersi;) ale jakos nie wiem, musialam go ciagnac za jezyk czy dostal, czy mu sie podobalo, nie wiem, spodziewalam sie bardziej ozywionej reakcji...

Gość duchu dlaczego wybrałeś taką
brzydką kobietę na żonę? Jak umiałeś tak podrywać kobiety?

Gość ośla pało zapamiętaj
z ładnej miski się nie najesz!!!! KPW!!!!

Nie ma brzydkich kobiet a po drugie oranż Ty masz spaczony gust.No cóż wyjatkowa złośliwość nie jest dla Ciebie obca,wiec nie będę dalej komentował ośla pało :D

Gość duch cafe gustuje w kobietach
karłach, grubych ale za to pracowitych :D :D :D