Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj były :/

mój były się nie szanował

Polecane posty

hej, mam dylemat. Otóż poznałam 2 lata temu chłopaka, fajny, miły, uczuciowy. Okazało się jednak, że w kwestii seksu zachowywał się jak szmata. W ciągu 21 lat spał z 8 dziewczynami, z czego 5 poznał tego samego dnia i już skończył z nimi w łóżku. Gdy się dowiedziałam to zerwałam z nim, bo jak widać szacunku do siebie i własnego zdrowia nie miał... Jednak ostatnio znowu zaczął o mnie zabiegać twierdzi, że żałuje itd. Co o tym myślicie?

Gość killimandżaro
czy możesz przystępniej? te 21 lat liczy sie od momentu narodzin i obejmuje mamę, babcię, opiekunkę i piatkę panienek hurtem celem rozprawiczenia? :D

Mogę. Poznałam go gdy miał 21 lat. do czasu poznania przespał się z 8 kobietami z czego 5 partnerek było przygodnych.

Z 3 byl w związku na dłużej

Z jednej strony bardzo go polubię i naprawdę jest kochany i bardzo mnie zabiega. Na plus są też podobne plany na przyszłość i podobny światopogląd. Ale no, kurwił się. Powiem szczerze, że trochę mnie to przerasta.

Gość daj mu BORYS
i ciesz sie ze to wiesz myslisz ze facet dla ciebie zmieni kurewski charakter ? myslisz ze jak nadarzy się okazja bedzie ci wierny? myslisz ze mysli o syfie , hivie i kile? myslisz ze bedzie wierny? odpowiedz i nie zadawaj naiwnych pytań chcesz związku z kurwiarzem bierz go jest twój cały chętny jak na każdą inna dupe

jasne ja jestem głupia. Gdyby to napisał facet o dziewczynie to już by było poparcie z każdej strony. Boje się ze mnie zdradzi z tego co wiem jedną ze stalych partnerek zdradził 2 razy....

bo niektórzy rozpatrują kurestwo niezależnie od płci.

Nie chę prawiczka, nie o tym mowa. chodzi mi o te 5 dziewczyn i o ta jedna zdradzana. NIe wiem czy mogę mu ufać ;(

daj mu BORYS dzięki, faktycznie odpowiedz na te pytania daje do myslenia

Gość olej go
chyba ze chcesz miec faceta z syfem taki niech sobie znajdzie laske ktora tez sypiala z kim popadnie a ty sie nie przemuj