Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazyciowymbezdrozu....

kolega turek

Polecane posty

Witam wszystkich. Pracuje za granica, zawsze mialam dystans do obcokrajowców a szczególnie do Turków. W pracy jednym z szefów jest Turek, nie jest on moim bezpośrednim przełożonym. Kilka miesiecy temu zdobyl mój numer od jednej z koleżanek, utrzymywałam z nim kontakt telefoniczny i od samego początku wyjaśniłam mu że nasza znajomość będzie tylko czystko koleżeńska. Kilka razy spotkałam się z nim po pracy, na zwykła rozmowę(jeden raz doszło do pocałunku) . Wiele razy chciałam zakończyć naszą znajomość ale po prostu nie mogę, nie zakochałam się w nim ale ma w sobie coś dziwnego co mnie fascynuje, nie wiem sama jak to nazwać. Dodam tylko że jestem osobą młodą (21 lat) on 34. Kilka dni temu znajomi z pracy dowiedzieli się o naszej znajomości i teraz jestem traktowana przez nich jak najgorsza kur*iara. Za kilka tygodni chce wrócić na stałe do Polski i uciec od tej sytuacji. Nie wiem nawet poco to piszę, chyba tylko dlatego żeby zrobiło mi się lżej.

jest tu ktoś kto ma znajomego Turka?

dobra, widzę, że wszyscy mecz oglądają. Do boju Polska!

Gość mam kolegów Turków
i bardzo ich cenię jako kumpli.

turki wiedza ze polka to latwa zdobycz, spoko kazdy turek rucha polki bo sa naiwne i daja im na ich kiwniecie palcow, dobrze ze tak koledzy z pracy z tobom postapili..-- kurewska sytuacja

Gość skóra nosorożca
młoda damo to co mówią czy myslą o tobie znajomi z pracy TO ICH PROBLEM nie twój :) jakbys się miała tłumaczyć każdemu idiocie dlaczego nie jestes wielbłądem to musiałabyś gadać non-stop, nawet przez sen :D

Gość uciekaj od niego

za granica wszyscy bardzo źle traktują "turasów" no i Polki, które maja tutaj opinie ku*ew. Nawet moi znajomi nie mają szacunku do mnie. A najgorsze w tym wszystkimjest to że nie potrafię zrezygnować z tej znajomości, za bardzo wkręciłam się w to wszystko, nawet nie wiem kiedy, bo zawsze uważała że mam wszystko pod kontrolą

Gość skóra nosorożca
złe traktowanie turków nie wzięło się z powietrza... a ty jak czujesz, ze tracisz kontrolę to sie poważnie zastanów

dlatego postanowilam ze wracam do Polski

A skąd wiesz że ten Turek wyznaje Islam? Mój dziadek był egipcjaninem i jakoś mieszkał w Polsce z polka i chrześcijaninem był...

nie można mierzyć wszystkich taką samą miarą. To tak samo jakbyśmy wszystkie polki za granicą uważali za ku*wy (stereotypowe myślenie) a tak nie jest

Gość mam kolegów Turków
ja mam kolegów z Turcji, normalnych facetów, znam ich żony, dzieci, rodziny... bardzo fajni, inteligentni, wartościowi ludzie. Wielu ludzi stereotypowo myśli o Turkach, jako o brudasach, damskich bokserach itp. Niestety, etykiety są krzywdzące, ale są. Turcy są różni, tak jak różni są Polacy, Rosjanie, Niemcy...

Gość ostatni moheranin
mogą być brudasami mnie przeszkadza islam i ich fanatyzm religijny np muzułmanom może okłamywać przyjaciela i żonę nawet doktryna al teqija Al-taqiyya Muzułmanie uważają, że okłamywanie niewiernych dla celów szerzenia Islamu jest chwalebne i dozwolone przez Allaha. Istnieje nawet odpowiednia terminologia z tym związana: TAQIYYA i KITMAN Według etyki chrześcijańskiej kłamstwo jest grzechem: w islamskim prawie i teologii, używanie taqiyya przeciwko niewierzącym jest uznawane jako cnota i powinność religijna.