Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniajjjjjjjaaaa

solarium...!

Polecane posty

Gość aniajjjjjjjaaaa

hej nie wiecie może ile kosztuje minuta w solarium mniej więcej? Bo mam zamiar iść przed operacją, po niej muszę leżeć przez 2 m-ce a nie chcę być tak strasznie blada po wakacjach :o

Gość aniajjjjjjjaaaa
co lol?

a na co masz operacje? nie wiem czy przed operacja jest wskazane solarium poza tym co to za operacja co sie 2 mce lezy? ja jestem 3 dzien po i chodze - dzis na spacerze nawet bylem

Gość zupkaaaaaaaaaaaaa
za 2 miechy opalenizna zejdzie

Gość aniajjjjjjjaaaa
kręgosłupa :o prawie cały usztywniony, prostowana rotacja i coś z kręgami :o

nie wiem czy jest sens na solarium isc przed bo efektu i tak nie bedzie poza tym po operacji kregoslupa to sie od razu chodzi nie wolno dwa mce lezec bo odlezyn dostaniesz

nie wiem czy jest sens na solarium isc przed bo efektu i tak nie bedzie poza tym po operacji kregoslupa to sie od razu chodzi nie wolno dwa mce lezec bo odlezyn dostaniesz

Gość katiisattiii
też miałam kregosłup robiony, co prawda bez rotacji ale 1 odcinek ale i tak 2 miechy bez szkoły... raz się źle schyliłam po plecak i mi się haczyk odpiął i musiałam mieć otwierane..masakra

Gość lalinnkkaa
od 0,80 gr do 1zł....

Gość aniajjjjjjjaaaa
no wiem że nie cały czas będę leżeć, ale jednak nie opalę się :( a jestem jednak blada. Zresztą chciałam wgl iść na solarium a po operacji raczej odpada, bo z blizną chyba się nie powinno :o

Gość aniajjjjjjjaaaa
dziękuję lalinnkkaa :)

a mnie wlasnie nęci zeby zdjac opatrunek i zobaczyc jak rana wyglada: mam po 4 dniach sciagnac - dzis jest trzeci - mam opatrunki na zmiane- zmieniac czy nie?

Gość aniajjjjjjjaaaa
no właśnie lekarz mi powiedział że w tym roku mam się już nie opalać :o że najwyżej w przyszłe wakacje ale na bliznę mam dawać duży filtr a najlepiej jakiś opatrunek :o

Gość danp
Opalanie przed operacją jest bez sensu szpital to nie rewia mody, wszyscy chodza jak paszczury w piżamie , a blizna opala się na czerwono.

Gość ....koperek........
andrzej z uk, nie lubię Cię, bo jesteś niezbyt mądry i niezbyt inteligentny, a uważasz się za erudytę i się wymądrzasz

Gość Wysportowana32
Hej dziewczyny! Ostanio natknęłam się na bardzo fajny sklep z samooplaczami, bronzerami, peelingami i wsyztskim co jest związane z opalaniem w domu. I jest fajną alternatywą dla szkodliwego salarium! Sklep gdzie są filmiki instruktażowe, informacje,artykuły i bardzo wiele kosmetyków w naprawde niezłych cenach to SUNTAN. Polecam Wam gorąco, pozdrawiam, Ola

Gość Wysportowana32
Hej dziewczyny! Ostanio natknęłam się na bardzo fajny sklep z samooplaczami, bronzerami, peelingami i wsyztskim co jest związane z opalaniem w domu. I jest fajną alternatywą dla szkodliwego salarium! Sklep gdzie są filmiki instruktażowe, informacje,artykuły i bardzo wiele kosmetyków w naprawde niezłych cenach to SUNTAN. Polecam Wam gorąco, pozdrawiam, Ola