Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczy z ukrycia

Licealne zauroczenie ;) Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość paczy z ukrycia

Ma profil na facebooku i widzę że ostatnio zaczął dodawac dziewczyny gdzie wczesniej sporadycznie to teraz po kilka na raz , chyba ze to one jego, no ale wątpie . + piosenki kierowane do dziewczyny w stylu, żeby otworzyła serce przed nim , ze milosc to cos pieknego, w ostatnim czasie wstawił 3 takie piosenki , wczesniej ze dwie - od marca. Zagadał do mnie pod koniec kwietnia, później ja nie ciągnęłam tego.Zauwazylam ze mi się dlugo przygląda,poki nie spojrzę.. Jego spojrzenie wtedy trwalo ze 2 sekundy i koniec, odwracał sie. Jak bylam jeszcze w jego poblizu to za jakis czas znowu sie to powtarzalo tylko krocej to trwalo. Jeśli ja pierwsza na niego spojrzałam to zerknął kilka razy krótko. Kilka dni po tym zagadał znów ale nigdy na osobnosci, dopiero po jakims czasie sie zorientowalam :) Jednak myslalam że on to bedzie ciagnal... Po kilku tygodniach wstawił na tego facebooka( właściwie jedyne jego konto w necie z ktorego moge sie cokolwiek dowiedziec , a w znajomych go nie mam i mnie nie dodaje) coś co by świadczyło o tym że albo nie traktuje mnie poważnie,albo miałoby mnie zmobilizować do walki o niego. Jednak Odpuściłam sobie i widziałam że on po tym już tez nie patrzył.Złamał sie przedwczoraj - szłam i wiedzialam ze on stoi niedaleko ale udawałam ze nie widze.Czulam jego wzrok na sobie ,podnioslam glowe i katem oka widzialam ze sie odwrocil plecami (stal z kilkoma osobami) i jak przeszłam to chyba na mnie lekko spojrzal albo mi sie wydawalo.Wczoraj szedl i spojrzal na mnie na chwilę i przepuscil mnie w drzwiach. A raz podczas olewki sie wepchnal .. Niby nic takiego nie bylo ale czuje ze cos wisi w powietrzu. Poza tym mamy wspolnych znajomych w tym dziewczyny i z jedna chyba sie blizej kumpluje, ona mi cos wspominala ze on czesto do niej pisze, ostatnio gdy przechodzilam z nia i on szedl to nawet jej czesc nie powiedzial. To bylo podczas tej olewki. O co w tym chodzi ?? bo ja nie wiem. Z gory dziekuje i nie wiem jak bede miala sie odwdzieczyc osobom ktore to przeczytaja i mi szczerze doradzą.

Gość paczy z ukrycia
up:)

Gość paczy z ukrycia
Może jednak ktoś bbyłby skłonny to przeczytać? :(

Gość paczy z ukrycia
up

Gość paczy z ukrycia
up

Mysle, ze to jest kobieciarz ktory probuje zwracac na siebie uwage dziewczat by lgnęły do niego. Moze to jego sposob na dowartosciowanie sie? A jesli chodzi o "olewke" i "szczeniackie" zachowanie przy drzwiach wynika z faktu, iz nie zrobilas w jego kierunku zadnego kroku, a ktorego tak bardzo wyczekuje (nie tylko od Ciebie ale i od innych) bo dostal by "+1" do wlasnej wartosci w jego mniemaniu.

Gość paczy z ukrycia
Hm mądra wypowiedź i dziekuje za poswiecony czas.. Wiesz on nigdy nie mial dziewczyny..Dopiero w ostatnim czasie tak zaczął ale w szkole nie gada z laskami innymi tylko dodaje na face...

Gość paczy z ukrycia
up.

Jesli zagaduje na facebooku, a w swiecie rzeczywistym nie ma na to odwagi to mozliwe, ze jest po prostu niesmialy. Tylko nie rozumiem tego (sam jestem bardzo niesmialy w stosunku do plci pieknej), ze zagaduje do dziewczyn na portalach. To poglebia strach przy spotkaniu z taka osoba w cztery oczy. Z twoich wypowiedzi domyslam sie, ze rowniez nie jestes na tyle odwazna zeby jako pierwsza zagadac do niego? Jesli Tobie sie uda rozpoczac blizsza znajomosc bedzie mu duzo łatwiej.

Gość paczy z ukrycia
nie wiem czy on zagaduje czy je dodaje od tak ze niby na zasadzie "znamy sie z widzenia" i nie gada z nimi a są to moje rowiesnice.nie bede pytac nikogo bo bedzie ze podoba mi sie i wiesz. a ja pierwsza nie chce jesli mowisz ze moze byc tak ze mnie oleje gdy samoocene sobie podwyzszy :)

Osobiscie bym sie wystraszył jesli dziewczyna by do mnie zagadala. Z nim moze byc tak samo. Albo woz albo przewoz :D

Gość paczy z ukrycia
ale on sam do mnie zagadał to znaczy bylismy ze znajomymi ale jednak sie odważył.. wiec co , mam nie zagadywac? kurcze na pewno mnie widzial na tym facebooku to moglby dodac..a czego bys sie wystraszyl?:D

Gość paczy z ukrycia
up

Wystraszyl bym sie bo nie wiedzial bym co robic :D Ale mniejsza o to. Juz sam nie wiem co masz robic :D

Gość paczy z ukrycia
no ja tez nie, nie wiem czy czekac na cos czy sprowokowac sytuacje w ktorej moglibysmy pogadac ale zauwazylam ze jego kumple juz mnie obojetnie nie mijaja , patrza itp

Gość paczy z ukrycia
up

Gość widziałam
szczerze jak ja byłam młoda to tez takie głupot wypisywałam