Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baroszaaaaa

Makaron z truskawkami-jaka smietana?

Polecane posty

Gość baroszaaaaa

słodka czy kwasna? i czy truskawki miksujecie czy kroicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdxfcgvhbnj
Na pewno gęsta. Słodka raczej jest tłuściejsza a kwaśna chudsza, chociaż nie zawsze. Raczej bardziej pasuje tłuściejsza i słodka, ale jak kwaśna to można osłodzić przecież. A krojenie truskawek bym się nie bawiła, mikser idzie w ruch ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zwroty
Gniotę truskawki ubijakiem do ziemniaków. Śmietana 12% - z Biedronki, jest gęsta i świetnie się sprawdza do słodkich obiadów i deserów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość baroszaaaaa
ktos sie podszył powyzej, ja nie uzywam wulgaryzmow....żenada

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jogurt naturalny - zwłaszcza gęsty, grecki, może okazać się nawet smaczniejszy od śmietany :) zwłaszcza, że dodajesz do tego cukier... no a truskawki bronią się same ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość AGA 251
Ja daję kwaśną śmietanę 18 % i jogurt. Truskawki trochę zgniatam albo lekko miksuję. Z makaronem pyszne. Śmietana może być 12 % ale gęsta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kkrzysza
cement w płynie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×