Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichaelII

Zarządzanie czasem

Polecane posty

Gość MichaelII

Cześć! Trafiłem dziś na Kafeteri na ten link - http://tnij.org/q289 . Jest to link do multitematycznego szkolenia. Jego tematy są mega ciekawe. Martwi mnie tylko to, że kosztuje to tylko 8 zł? Zdaje sobie sprawe, że to naleciałości mojej Polskości (Polak wszędzie dopatrywać sie przekrętu :)). Jest tu ktoś kto tego słuchał? Jak jakość wiedzy?

Gość NapoleoNB.
Nie czaje... Tematy nagrań podobają Ci sie, a nie jesteś gotów poświęcić głupich 8 zł żeby samemu sprawdzić jaka jest jakość wiedzy? W ogóle myśle że jaka by nie była - zawsze można sie dowiedzieć czegoś czego sie jeszcze nie wie. Heh za 8 zł to nawet paczki papierosów nie kupisz a poprawienie jakości życia (choćby minimalnie) jest bezcenne.

Gość manio ciekawski=)
To wszystko już było. Księgarnie, sieć są pełne tego rodzaju dzieł. Dziękujemy za reklamę i nadal będziemy tracić czas na Kafe

Gość gluee
sprawdz. co to za problem

Gość manio ciekawski=)
Ja za 5 zł, sprzedam Ci tajemną, tajemnicę, jak być szczęśliwym :classic_cool:

Gość maXiu3
A ja dostałęm te nagrania od przyjaciółki. I powiem że choć większość wiedziąłem to kilka spraw było dla mnie przełomowych i pomogło mi zrozumieć siebie..

Gość loserrr
manio ciekawski - damaj! Za 4 zł opchniesz? ;D

Gość manio ciekawski=)
Za 4? Niech będzie :D

Gość pilotcikuu
To jest przejebane... Ludziom podaje sie na tacy wartościowe materiały. Szczyt szczytów żeby to było sprzedawane po 8 zł!! Dostajesz to na tacy i co robisz? Jeden sie zastanawia czy mu sie opłaca inny narzeka że tego pełno. Skoro tego pełno to ile już takich książek przeczytałeś/ nagrań przeczytałeś? Rozwój osobisty to mój tonik i wiem ile taka wiedza jest warta. ale cóż...polaczki umieją tylko narzekac. heh idzcie mecz oglądać

Gość manio ciekawski=)
pilo W cóż to za rozwój osobisty, jeśli nie potrafisz się odnosić kulturalnie do współrodaków, albo obcych, bo nie wiem, czy jesteś Polakiem? Zadbaj jeszcze o kulturę osobistą Używasz tego pogardliwego określenia, żeby sobie poprawić poziom rozwoju osobistego? Takich wydawnictw jest pełno, nikt tu Ameryki nie odkrywa, kto chce może skorzystać. Jedne są bardziej wartościowe, inne mniej, zależy co komu pasuje. Autorzy takich wydawnictw, często sami mają na celu jedynie zgarnięcie kasy. Spisują jeden od drugiego, powielają schematy...

Tutaj lista programów do zrządzania czasem http://www.stampler.pl/porady,top10-programow-do-zarzadzania-czasem są to proste, praktyczne narzędzia, które w znaczący sposób ułatwią organizację pracy, każdy znajdzie, tam coś dla siebie

Gość gość
Jestem kosmetyczką, sama zarządzam swoim czasem oraz zadaniami. Moim zdaniem najważniejsza jest systematyczność oraz porządek w naszym życiu. Jeśli dopadnie nas chaos, czas będzie uciekał nam przez palce. Ja korzystam z dużej pomocy, którą często polecam innym i myślę, ze cały czas polecać będę. Mianowicie - system CRM Kamflex. Jest to prosta w użyciu aplikacja webowa, która ułatwia nam efektywnie zarządzać swoimi obowiązkami. Oprogramowanie działa na każdym urządzeniu, nie wymaga instalacji. Jest to mój klucz do sukcesu. Pozdrawiam:)

Gość gość
Kilka dni temu opublikowałem zestawienie 40 najlepszych technik, metod i trików zarządzania czasem, zadaniami i ustalania priorytetów. Bez zbędnej skromności myślę, że to najlepsze tego typu opracowanie w polskim internecie. ;) Może się przyda: https://mariusztomaszewski.pl/blog/zarzadzanie-czasem/