Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d0ooooooo

Smuda odchodzi

Polecane posty

Gość d0ooooooo

Jak myślicie, kto będzie następnym trenerem? Może jakiś obcokrajowiec? :classic_cool:

Gość Bert Power.
Leo i co wyszło było tez zle Lud chciał Frania, więc niech się z nim buja, To są skutki dopuszczania do głosu motłochu (a raczej w tym przypadku kibolstwa). Chcieliście, to macie efekty ze w doope dostaliśmy i teraz mordy w kubeł.

Jak ciagle będą zmieniac trenerów to zawsze będziemy ciagnąć się w ogonie. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość d0ooooooo
Powiedział przed chwilą w tv, że to koniec jego przygody z reprezentacją. Dlatego. :classic_cool:

Gość 3213123123
Szkoda mi go, fajny trener, miał podejscie

Gość grggrgrg
MACIEJ SKORŻA to już było ustalone

Gość były kibic
piździorża tylko PIOTR NOWAK!!!

I widac jacy z was kibice na pokaz i tyle szkoda słow taki jest polski narod-------Żenada to tacy kibice

a nie ma już żadnych szans dla Smudy?... na kolejny czy/ przedłużenie kontraktu?.... dla mnie jest świetny, bardzo go szanuję i chcę nadal. włączcie sobie teraz tvp info, jak ładnie mówi. tak bardzo w nas jeszcze wierzy w te kwalifikacje do mistrzostw europy...

Gość 3213123123
Ja tez bym chciała zeby został, jest dobry, poza ttym powinna byc ciągłosc, bo zmienianie w kółko powoduje to co się dzieje na naszej scenie politycznej: chaos.

Chyba nigdy w Polskim futbolu trener reprezentacji nie miał takiego komfortu spokoju jak smuda, od pewnego momentu był wręcz świętą krową. Koleś miał 2 lata spokoju, które zupełnie zmarnował, przez ten cały czas popełniał te same błędy, te same schematy, zero wyciągniętych wniosków. Ciągle uparty, każdego kto krytykował mieszał z błotem, że "co on tam wie", na razie może i kaszanimy, ale podczas Euro to my pokażemy. No cóż, każdy kto na reprezentację patrzył obiektywnie a nie przez pryzmat patriotyzmu raczej tym wynikiem nie jest rozczarowany. Nie wiem czy UEFA celowo nam dała taką grupę czy los tak zrządził, ale los od początku nam podawał rękę bo widział jakiego trenera mamy. Od meczu z Grecją-prowadzenie po pierwszej połowie i gra w przewadze-szansa zmarnowana. Przeciętna jak się okazało Rosja tego i w następnych dniach-okazja zmarnowana, Czesi? Byli lepsi dzisiaj i zasłużyli, wyszli z pierwszego miejsca, życzę im półfinału.

Gość A22A
Tu w tym miejscu ( anonimowo) chcę przeprosić Pana Jana Tomaszewskiego za szydzące komentarze Miał Pan rację w sprawie PZPN-u i miał rację w sprawie kadry narodowej ! Jeszcze raz bardzo przepraszam. Moim rozgrzeszeniem będzie oddany na Pana i PiS mój głos..