Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra główka

ścięło mnie z nóg

Polecane posty

Gość mokra główka

przez wiele lat spotykałam się z o wiele starszym, żonatym i dzieciatym facetem. Zostawił mnie a ja chciałam sobie przez niego życie odebrać. Błagałam, prosiłam, poniżałam się aż wreszcie odpuściłam i jako tako zapomniałam. Minęły 2 lata, poznałam fajnego faceta, po 2 miesiącach znajomości zaszłam z nim w ciążę. Obecnie jestem w 7 miesiącu, jesteśmy szczęśliwi, zaręczyliśmy się i mamy już datę ślubu. Dziś były 60 urodziny ojca mojego narzeczonego - zrobili wielka imprezę, zjechała się cała rodzina. I na przyjęciu zobaczyłam byłego kochanka - okazał się bratem przyszłego teścia. Załamałam się. Nie chce go w rodzinie, boje się, że coś wyjdzie na jaw. Jego żona jest przemiła i serdeczna, dużo ze mną rozmawiała a ja czułam się jak ostatni wieprz :(

Gość cffgh
no to masz..prze*je*ba*ne.....wyrazy współczucia...

Gość ja pani wasza
peszek haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość nie prawda i juz
współczuje ci z całego serca..ale teraz masz nowe zycie!i ciesz się tym,zapomnij o przeszłości były facet na pewno okaże się odpowiedzialny i nikt sie nie dowie,nie martw sie

Gość mokra główka
tak, tyle, że ja chciałam się od tego wszystkiego odciąć. Trudno było mi zapomnieć a dziś wstydzę się tego wszystkiego. jak mam zapomnieć skoro on będzie na naszym ślubie i na chcrzcinach naszego dziecka? :(

Gość dekoltem
ze tez chce sie komus wymyslac takies brednie. Zacznij pisac do gazet typu "prawdziwe historie" czy cos w tym stylu 🖐️

Gość mokra główka
dekoltem a co takiego niesamowitego jest w mojej historii? Podaj gazetę, która to kupi to chętnie sprzedam, przynajmniej zarobię na tej farsie

Gość zwroty
Z jednej strony mi cię żal, bo sytuacja nie jest do pozazdroszczenia i może się nieciekawie skończyć cała farsa. Z drugiej - kto ci się kazał pchać w związek z żonatym facetem, do tego jeszcze przed nim płaszczyć? Wtedy jakoś nie myślalaś, że możesz mu rozwalić rodzinę, sprawić ból. Podeszłaś egoistycznie i życie daje ci teraz kopa.

Gość nie prawda i juz
olej to i udawaj,ze nic sie nie stało on pewnie nie lepiej sie czuje...pewnie tez ma stracha,wszystlko sie ułozy zycie nie jest łatwe,chyba nie zerwiesz swojego zwiazku z powodu przeszłości??? powodzenia

Gość aaaaa no to teraz masz
przejebane, wczesniej jeszcze moglas go szantazowac ze powiesz cos zonie a teraz to lipa bo jak ty powiesz to i twoj sie dowie ahhaha glupia kurwa

Gość mokra główka
no podeszłam egoistycznie zwłaszcza pojełam to teraz, bo jego żona to przemiła, ładna i zadbana kobieta. Nie kumam gościa... zachciało mu się młodj i zwabił mnie na kasę, szmery bajery - taka prawda. Miałam 19 lat go poznałam - to mi imponowało a potem naprawdę się zakochałam i to było silniejsze od wszystkiego

Gość gruba kachna
olej to. W koncu ty wtedy bylas wolna, a on zonaty. Ty nie masz sobie nic do zarzucenia. Bylo, minelo.

Gość mokra główka
a na co miałam go szantażować?

Gość KANIBALICZKA152
bzykaj się z nim i nikomu nic nie mów...

Gość mokra główka
ten temat se tez wymysliłam - nie żoładkowac mi sie juz ;)

Gość dffdffd
ten twój chłopak winien sie dowiedzieć jakie z ciebie kurwiszcze, a wiadomo, czy za rok-dwa-pięć nie czepisz się n=kolejnego starucha

nie dziwię się że cię ścieło ale świństwa robione innym niestety do nas wracają.... a to że byłaś wolna nie znaczy że jesteś bez winy bo ja uważam że kobieta kobiecie nie powinna robić takich rzeczy:( bo sama mając rodzinę nie chciałabyś aby bez urazy jakaś siksa ci się wpieprzała w małżeństwo...:( oboje jesteście winni i niestety musisz wziąć to na klatę... to twoja kara za to że weszłaś w związek z żonatym facetem i na dodatek dzieciatym... spróbuj z nim pogadać bo jemu pewnie też zależy na dyskrecji:) współczuję ci i życzę siły bo mnie by chyba strach zeżarł:(