Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patiii2345

Zwała z płaczących po przegranej ludzi

Polecane posty

Gość Patiii2345

No qrwa dostaliśmy się na ta imprezę tylko dzięki temu że jesteśmy gospodarzami,nasza drużyna to partacze z paroma wyjątkami o tym też każdy wiedział,na wyjście z grupy przed euro obstawiali głównie ci co się na piłce nie znają,więc z skąd ten płacz jak by się niespodziewana tragedia stała,mam z tego polewkę:D

Gość ehshsjalslmm
Ja już naprawdę uwierzylam, że wyjdziemy... No, ale to nie koniec swiata. Rosjanie mysleli, że wygrają to euro, a nawet do cwierc finału się nie dostali. Oni to dopiero muszą byc rozczarowani.

te nasze pilkarzyki szmaty mendy kondoniarze gdyby przegrali jak Irlandczycy po ambitnej walce i nie sciemniali potatuowani gwiazdorzy ze tacy mocni sa to ok. przegrac mozna. a tak przemarnowali kupe pieniedzy podatnikow. zmarnowano kase , za ktora mozna by uratowac zycie i zdrowie Dzieciaczkow. spierdalajcie i wiecej nie plamcie Orla i Bialo-Czerwonych barw. nie o porazke tu chodzi tylko o scieme i styl w jakim przegrali

Gość manio ciekawski=)
Mnie to nie bawi, bo szkoda mi kibiców, którzy się przejmują. Z resztą się zgadzam. Nie ma chyba możliwości stworzenia dobrej drużyny, bez futbolu krajowego, na przyzwoitym poziomie. Ani jedna polska ligowa drużyna, nie gra regularnie i z jakimiś sukcesami w rozgrywkach europejskich. To jest jedno wielkie bagno PZPN i te wszystkie układy. Póki ten chory system, nie będzie zlikwidowany, nie będzie żadnych poważnych sukcesów i niepoważnych też. Śmieszy mnie to, że nawet ten zafajdany rząd i jego równie zafajdany premier, wieli kibic i amator futbolu, nie potrafił tak wesprzeć, finansowo i organizacyjnie PZPN, wymusić zmiany, aby coś z tego było. Oni niczego nie potrafią i te "sukcesy", polskiej piłki doskonale odzwierciedlają, ten dziadowski stan w jakim znajduje się Polska.

Gość ehshsjalslmm
wez nie pierdziel. My nawet się do tego euro nie zakwalikowlismy, więc co myslałes, że nagle jakims cudem wygramy? Gorzej zagrali, trzeba się z tym pogodzic, bo życie nie będzie się wiecznie kręcic wokoł euro, są ważniejsze sprawy..

Gość manio ciekawski=)
Wynika z tego, że powinno się rozwiązać PZPN, zawiesić ligę i zrobić z tym gównem porządek. Niech się FIFA srifa i UEFA, posrają z oburzenia. Ale kto to ma zrobić, ten tchórz i sprzedawczyk, Tusk? :D

Gość to będzie niespokojna noc,
głównie w warszawie i wrocławiu :classic_cool:

Gość ejjjjjjjj
grali dobrze tylko szczęścia zabrakło, w pierwszej połowie było wiele sytuacji ze moglismy strzelic, niestety pech........ale nie ma co przeklinac naszych wczoraj jak szwecja przegrala to ich kibice wstali i spiewali zeby druzyna wiedziala ze mimo wszystko są z nimi a nasi co...