Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIWNE NIE

najpiekniejszy MOMENT MECZU????

Polecane posty

Gość DZIWNE NIE

DLA MNIE JAK W II POŁOWIE SPIEWALI IM...HYMN..PIEKNE:) NO I POŁOWA AZ 5 CZY 8 BRAMEK BY BYŁO..

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idetyczne mam zdanie na ten temat:)))) pecha mieli chlopaki:( 9:1 powinni byli wygrac:)

Gość KIBICKA RED WHITE
no! w I połowie naliczyłam tyle gooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czesi byli jacys tacy...a w Ii połowie im sie picło z tym golem...a nasi mieliby 2 znowu!! trzeba celnosc cwiczyc z tłumu;)

Gość jak dla mnie
również jak kibice śpiewali oraz po końcu meczu Tytyoń jak leżał na murawie z rękoma zakrywającymi twarz

Gość ehshsjalslmm
jak Tyton tak leżał to się rozbeczałam. Żal mi się go zrobiło, bo on dał z siebie naprawdę wszystko :(

Gość KIBICKA RED WHITE
problem Polaków jest taki..dajemy 100% gramy...potem szybko tracimy wiare nerwy i płaczemy. Tak nie powinno byc. Przegrac w takim stylu i z takim akcjami to jak zwyciezyc. Porownajcie sobie to z 2002, albo 2008..itp ciekawe czy my znalismy słabe str czechow. Oni nasze tak. Zobaczcie jaka taktyka..ktos inny miał faulowac lewnada..a nr 1 był błasczyk..wiec taktyka na 50%;)

Gość KIBICKA RED WHITE
dalismy popalic czechom w I polowie, akcja za akcją.. szkoda, ze nie celne...po ziemi lepiej strzelac niz z góry. Jedni maja cela inni nie. Albo na 2. Niby gracz strzela prosto kazdy sie na to nastawia a on robi zmyłke i strzela w bok do kumpla a on z ktorkiej w bramke i gol!!!!!!!!!!

Gość stokrotka62673
ja też się wzruszyłam kiedy zobaczyłam jak Tytoń leżał z rękoma zakrytymi... Przed chwilą wypowiadał się w TVP1 i był taki smutny, ale jak dla mnie jest WIELKI nie tylko dlatego, że obronił wszystkie możliwe bramki ale dlatego, że ma taką osobowość, że nie okazuje nerwów jak większość a spokój i opanowanie.

Gość bhhfhghh
Taniec Błaszczykowskiego :) jak okiwał 3ech czechów na raz. Pierwsza połowa.

Gość jatamtamma
Też byście płakali jakby wam koło nosa przeszła kasa za wyjscie z grupy :-)

Gość dfdsffddfsdfs
Było wiele naszych dobrych akcji (o wiele więcej niżu czechów), chociażby pierwsza połowa. Ładnie graliśmy.

Gość KIBICKA RED WHITE
tez uwazam, że Polacy byli lepsi niz czesi, tyle akcji trenning na mistrzowstwa, musimy WYGRAC!! 16.06.2012] 23:57 [zgłoś do usunięcia] KIBICKA RED WHITE kopacz? to musi 100 piłek codziennie przed meczem wykopac do bramki ukos lewo prawo pprosto ze zmylka do kumpla smuda moze podpatrzec filmiki z treningow innych np bramkarz łapie piłki a 2 mu je podaje naraz!Szybko, i leca tu i tam. facet uczy sie koordynacji ruchu i koncetracji oraz bystrosci. Uwagi na piłke z zaskoczenia.... co ma do tego bieganie? mozna raz pobiec na boisko..ale wykopac celnie i mecz wygrany. i cwiczyc szybkosc podan miedzy sobą, na 2 na 3. imaki lewo prawo, tył zmyłka