Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poskaGOOla

Zegnamy sie z Euro2012!:(

Polecane posty

Gość WrocławPłacze
:(:(:( :(:(:(

Gość Adamo...
fanka 2002 odpadliśmy MS 2006 odpadliśmy MS 2008 odpadliśmy EURO 2012 odpadliśmy EURO żenada ile jeszcze lat jeszcze będziemy odpadać w eliminacjach ale tak jak ostatnio piłkarze i trener mieli spokój i komfortowe warunki wszystko co im było potrzebne to chyba chociaż dla kibiców mogli jakiś mecz wygrać ale nie nic żeśmy nie pokazali tylko marazm słabiznę oraz beznadziejna kondycje

Gość preygangs
Mnie najbardziej wkurzylo to,ze przed Euro wszyscy byli tak zafascynowani naszym zespolem,reczyli za nich,gwarantowali,ze jeszcze nigdy nie bylo tak dobrze,ze sa o nich spokojni...I co???I dupa kuurwa!!! Tyle gadki,a jak zwykle nic z tego nie wyszlo...Cala Polska!

Gość kocham Tytonia
tylko Tytonia żal, facet był świetny, reszta niestety nie spisała się..

Kurwa jebana mać!!! Jestem potwornie zdołowana. A wszyscy już byli tacy pewni,że będziemy w ćwierćfinale ! Mieli taką okazję taką szanse...grali u siebie to już nigdy się nie zdarzy! Tak naprawdę to Tytoń jest bohaterem tego turnieju i tylko z tego się cieszę,że mógł się wykazać bo to fajny facet. Takie zaskoczenie Rosja i Polska odpada. Smutna prawda...jesteśmy bardzo słabą drużyną... jesteśmy 4 w najgorszej grupie tych mistrzostw. Takiego wydarzenia już w Polsce nie będzie. Dzisiejszy mecz pokazał,że nie można lekceważyć przeciwnika. To tylko gra ale ja się poryczałam. Zależało im bardzo i było mi szkoda widząc ich płaczących na murawie. A miałam jechać na ćwierćfinał...;(

Gość widzzmer
Fanka Blaszczkowskiego ja tyle poprost wiem ze wasi sa gdzies i nawet Blaszczykowski wam nie pomocy przynies i przegraliscie.Wasz kraj i was pilkaze daremni:D

Gość Bert Power.
ten Obraniak to piąte koło u wozu

Gość jakaiiisssssss
SłodkaCzekolada Jak Tyton pocalowal murawe i sie przezegnal,to ja czulem ,ze obroni i tak sie stalo.Jest BOHATEREM!!!Najlepszy zawodnik Euro2012!!! Wszystki sie zreszta naleza uklony bo grali naprawde dobrze,tylko zabraklo troszke sil i szczescia,ale dali z siebie wszystko i to jest najwazniejsze!!

Gość Fauxnews
za bardzo rozbudzili nadzieje ale po meczu z Grecją wiedziałem ze nic z tego nie będzie, my to możemy wygrywać na dzień dzisiejszy z Wyspami Owczymi , Angorą ,Maltą nie z drużynami które zajmują 18 czy 28 miejsce zobaczcie na którym jesteśmy miejscu w rankingu FIFA czego oczekiwaliście cudu a jednak cudu nie było

Gość takisem
Nie bylo druzyny... Nie bylo stylu... Nie ma Euro...

Gość Kavok
jednak drużyna Kazimierza Górskiego z 1974 roku czy tez Piechniczka z 82 roku nie powtórzy sie a byla wtedy komuna i było jakos inaczej a teraz jest gówno bagno niby są nzwiska ale nie ma zespołu

Gość Kavok
Fanka no co z tego ze kilka było udanych akcji jak na nic liczy sie efekt a nie tam udane akcje które nic nie dały

Każdy wie,że jesteśmy słabi ale po meczu z Rosją dali nam nadzieję.Pierwszy raz mieliśmy spore szanse na wyjście z grupy. Jednak sporo się przeliczyliśmy. Co do Tytonia to go uwielbiam i kibicuję mu jak najlepiej bo to dobry i skromny człowiek.

Gość kocham Tytonia
UWAŻAM, ŻE TYTOŃ JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH BRAMKARZY

Gość eeeete eu
Tyton -->zloty medal mu sie nalezy,z dla Szczesnego,zarozumialego debila kurwa piekoooo:D

Gość jackDDDD3
Ale pierwsza polowa meczu byla zajebista,nie zaprzeczycie...No ale niestety na nic sie to zdalo,my zawsze mamy pecha;)

Gość pocoIpoco
Ja sie strasznie rozczarowalem:o

Gość l,luuksa
No coz.....bylo przywitanie,Trzeba sie i pozegnac:D Szkoda tylko,ze tak szybko,,,,,

Gość przestanciechrzanic
Po prostu polscy piłkarze są słąbi, i to są słabi od 25 lat. Możemy sobie zmieniaćtrenera jak skarpetki ale to nic nie da, bo to nie trener biega po boisku ! Od razu zaczną wszyscy jechaćna Smudę, że to on coś źle zrobił. A co miał zrobić jak nasza największa gwiazda Lewandowski nie miałprzez 90 minut ani jednej porządnej akcji ? Tego faceta prawie w tym meczu w ogóle nie było ! Po prostu skonczmy siętak nakręcać, jeszcze przez wiele lat nie osiągniemy nic w piłce nożnej. Trzeba na dużą skalę szkolić młodych, ale sprawiedliwie, bez kolesiostwa i układów. A tym nie stety Polska stoi, od PZPNu do tych najmłodszych lig ....

Gość xczarkax
Czesi byli lepsi hahahahahahahahahahaha,POLSKA=ZERO:D

Gość pszpszq
Kurwa skupilibyscie sie lepiej na siatce zamiast ogladac te euro wypociny

Gość poskaGOOla
xczarkax zerem to Ty jestes;)

Gość Kavok
co miał zrobic Lewandowski jak on nie miał zadnego wsparcia to jest taki typ piłkarza na którego gra drużyna a on ma strzelac bramki a nie ganiac po boisku wez Cristiano Ronaldo w klubie Realu gra swietnie a w reprezentacji gra słabo bo nikt nie gra na niego

Gość mnie tam pilka wsio ryba
ale cholera postawilam 40 zl na 2 do 1 dla Polski! 😡

Niedługo eliminacje do mistrzostw świata,które będą w Brazylii. Mamy jakieś szanse na wejście do finałów bo mamy słabą grupę...najsilniejsi są Anglicy. Zaczynamy od września tylko,że teraz ta zmiana trenera więc nie wiadomo co będzie. Ten żal,że to się już nigdy nie powtórzy... wszystko się działo w Polsce, Ci kibice na stadionach, w strefach kibica ogólny szał w mediach i wszędzie gdzie się tylko da.To były piękne emocje i tego będzie mi brakować.

Gość du4rnyAdolf
a to Lewandowski w ogole gral???? Ani razu nie slyszalam jego nazwiska:D

No grał Lewandowski grał tylko co on może sam zrobić ? Trzeba jednak przyznać,że od takiego piłkarza oczekuje się czegoś więcej. W tym turnieju się nie popisał.