Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszny lęk

Ciąża, tabletki, strach

Polecane posty

Gość Straszny lęk

Wiem ze zaraz mnie tu zjedziecie ale trudno, zapytac musze. Biore tabletki anty 4 lata i nigdy nie pozwalalam mężowi kończyć we mnie z obawy przed ciążą ostatnio to się zmieniło i przez 4 dni codziennie po kilka razy kończył we mnie teraz w głowie mam mętlik i wiele obaw. Dziewczyny biorące tabletki pozwalacie zawsze w was kończyć?czy uzywacie dodatkowego zabezpieczenia? Strasznie się martwie czy dobrze robie ale kurde tyle się truje tymi tabletkami a mamy rezygnować z przyjemności? Sama niewiem pomocy

Gość dfrgtrftgrdefgb
a co to za przyjemność jak ci w środku nabrudzi? ja nie lubię jak kończy w środku, bo wolę się poprzytulać po, a nie do łazienki.

Gość Straszny lęk
Nabrudzi? Świetne określenie. Dla faceta jest to ogromna przyjemność

Gość Nie ma 100%
Nie ma 100% metody antykoncepcji. Jak się chce seksu to trzeba być gotowym na dziecko jakby jednak ta antykoncepcja zawiodła i byś była w tych kilku na tysiąc przy idealnym stosowaniu, a w ośmiu na sto przy normalnym. Nawet jak się bierze dobrze to może zdarzyć się wpadka. A potem aborcje. Jak nie jesteś w stanie wcale przełknąć dziecka to najlepiej niech on sobie podwiąże nasieniowody. Krótki zabieg, tylko na znieczuleniu miejscowym, bez narkozy a będziecie mieć spokój.

Gość dfrgtrftgrdefgb
To, że kończy tu czy tu już przy końcu nic nie zmienia. A jak kończy w ustach, albo na piersiach, czy plecach to niby mniejsza przyjemność? Też może ciało opryskać i przynajmniej coś widać, a łatwo chusteczką to zetrzeć. Jak w środku to nie widać nic jak tryska, a taki widok jest fajny. Jak w środku to jest najgorzej. Niektórzy przed końcem nawet lubią się złapać za penisa i z takimi to wcale nie ma problemu, bo nawet w środku nie chcą kończyć, bo nie lubią. Muszą ręką dotknąć go jak tryskają. Mężczyźni są różni.

Gość pulasek
Można też "nie nabrudzić" tyle, że później jaja bolą :/

Gość Straszny lęk
Nie jestem w stanie wogole dopuścic myśli o dziecku poprostu go niechce, dla mnie tragedia byłaby ciąża. Tabletki biore z dużą dawka hormonów co zdrowe nie jest przez 4 lata bardzo dokladnie, uważam i pilnuje tego i jak mowie nigdy nie pozwalalam mu kończyć w środku teraz się zgodziłam co dobija mnie psychicznie

Gość rtrtrtu
chyba po to kobiety biorą tabletki by facet mógł uzywać sobie bez gumki...masz schizy..na pewno w ciąży nie jesteś...

Gość To prawda, że ryzyko zawsze
jest. To nie może być tak, że nawet nie dopuszczasz takiej myśli, że ciąża będzie. Tylko tak, że nie chcesz, ale jak będzie wpadka to nie będzie tragedii i sobie z tym poradzisz. Przy tabletkach, właściwie stosowanych też może zdarzyć się ciąża. Nawet w statystykach jest to podawane. Nikt nie zapewni cię, że na pewno ciąży nie będzie. Ryzyko jest małe, ale zawsze będzie.

Gość do rtrtrtu
bez gumki można i bez tabletek stosunkiem przerywanym. moi rodzice od lat go stosują i mają tylko mnie, zaraz po ślubie sobie sprawili, bo chcieli. mi polecali taką metodę i teraz ja też go stosuje i 5 lat działa. to, że nie działa to kłamstwa, żeby zarobić, albo wpadki przy alkoholu

Gość Straszny lęk
Dziewczyny ja nie pytam tu o metody antykoncepcyjne bo znam je. Poprostu chcialabym usłyszeć od dziewczyn biorących tabletki czy kochają się do konca czy nie

Gość Straszny lęk
Dziewczyny ja nie pytam tu o metody antykoncepcyjne bo znam je. Poprostu chcialabym usłyszeć od dziewczyn biorących tabletki czy kochają się do konca czy nie

Gość Straszny lęk

Gość malamysz
Witam dziewczyny. Od 4 lat biore tabletki antykoncepcyjne, ponieważ mam genetycznie policystyczne jajniki po mojej mamie, aczkolwiek nie ma aż takiej tragedii. Tabletki biorę żeby uchronić się przed ciążą, ale głównie po to aby zatrzymać pracę jajników, a co za tym idzie chorobę. Ostatnio nie wzięłam 4 ostatnich tabletek, przedwcześnie dostałam okresu. Skonsultowałam się z lekarzem, zalecił czekać do okresu i zacząć nowy blister. Tak też robię. Miesiączkę mam teraz dostać 15 kwietnia, jednak kochałam się ze swoim narzeczonym wiele razy w dniach płodnych. Jaka jest szansa, że będzie z tego ciąża? (Dodam że jeżeli będe w ciąży będe się bardzo cieszyć, jednak znam negatywne skutki u dzieci, których mamy szybko zaszły w ciąże po odstawieniu tabletek i to mnie martwi). Czekam na odpowiedź, pozdrawiam!

Gość malamysz
Hallo, prosze was o odpowiedź

Gość cxccxxcxcxc
po to wlasnie biore tabletki zeby maz mogl konczyc we mnie dziwie ci sie ze sie boisz mam 33 lata biore taletki od ponad 10 lat bo leczylam tradzik nimi i przy okzaji bylam zabiezpieczona nigdy mnie nie zawiodly oczywiscie trzeba brac regularnie