Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinkiiiii

Cholera za kilka godzin mam randkę

Polecane posty

no i dobrze. Ja jestem idiotką ale ten koleś to już dno. Nie jestem taka ostatnia przynajmniej:)

Więc zapraszam do dyskusji:) Jak już nadmieniłam w pierwszym poście jestem bardzo wybredna/wymagająca. Tak na prawdę to wątpię aby na świecie istniał facet mogący spełnić wszystkie narzucone przeze mnie kryteria:( Dlatego jestem strasznie zgoszkniała, o czym też raczyłam już wspomnieć, i osobiście nie widzę rozwiązania problemu oprócz moze zmiany preferencji seksualnych:O

Zawsze pętaja się przy mnie jakieś parchy:( Brzydcy, głupi i mało zabawni. Tacy nudziarze jak ten wyżej. Ehhh. Chyba ze sobą skończę. Dlaczego taka piekna istota i inteligentna jak ja została skazana na życie wśród podludzi typu wyżej wymienionego? Zna ktoś odpowiedź?

może to przez te miniaturowe piersi? No ale czy to ważne? Przecież to nie wazne prawda?

Gość buuuahahahaaaaa
co za gupia pizda... W dodatku bez cycków a rości sobie pretensje do księcia:D Nie wyrobie hahahahaaa

Gość riberi
o mylisz sie ,miniaturowe piersi skreslaja cie na starcie

Mylisz się głupolu. Miałam wielu facetów i każdy mówił, że to nie ma dla niego znaczenie:P

Gość riberi
to musiała ś miec zajebistych facetów,pewnie jeszcze masz motylka i czarne długie krecone zęby:-D idz sie umyj zebys nastepnego desperata nie wystraszyła

Spadaj prawiczku z mikrofiutkiem:D Miałam samych najlepszych a mój motylek nie jest nawet w zasięgu Twoich marzeń.

Gość riberi
gdybym miał miec takie marzenia to wolałbym nieżyć :-D miałas samych najlepszych :-D ze smietnika pewnie na twoim blokowisku,małe cyce i motyl ,fuj ,wypierdalaj na ta randke bo zasmiecasz forum

Gość Sandra5689
Idz sie ruchać i nie odmawiaj jak masz juz randke bo chłopak pomysli ze jestes cykorem

Gość uyigigg
jkjk?