Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikita.123

On nie chce seksu

Polecane posty

Gość Nikita.123

Mój obecny partner nie chce się ze mną kochać. Jestesmy razem 8 miesiecy. Wcześniej przez rok się starał o mnie, bo nie byłam gotowa na nowy związek. Wówczas był miły, czuły, zabiegał o mnie. Kiedy się zdecydowałam na związek, po około 3-3,5 miesiącach skończyły się pocałunki, kwiaty, czułe słowa i oczywiście seks. Teraz seks jest raz w miesiącu i to ja wychodzę z inicjatywą. Zresztą o wszystko muszę się prosić, tzn. o przytulenie, buziaki, seks, trzymanie za rękę jak gdzieś idziemy itp. A jak już dochodzi do zbliżeń, to nawet mnie nie pocałuje, tylko trochę pieszczot, seks, i do spania. I od tego czasu nie mówi, że mnie kocha. Oczywiście gdy mu o tym mówię, to uważa że wymagam za dużo uwagi. Nie wiem dlaczego on tak się zachowuje. Próbowałam rozmawiać, ale usłyszałam że nic się nie dzieje. Dla mnie to nie jest normalne. Nie wiem co mam o tym myślleć. Według mojej oceny nie wydarzyło się nic co mogło by być tego przyczyną. Kocham go i chciałabym by było tak jak kiedyś, bo w takim związku długo nie wytrzymam. Nie rozumiem tego. Co o tym myślicie?

Gość Perw mobilna
Już Cię nie kocha.

Gość maziaaaaaaa
Dostal czego chciał i juz uważa, że nie trzeba sie starać badź sie znudził..