Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

kto poklika?

Polecane posty

w sumie tak to samo wypłynęło, ale miałam zapytać jak Ci się układają stosunki rodzinne ( syn mojej dobrej znajomej z pracy jest gejem , ona to akceptuje , ale chyba jej mąż nie , to typowy macho, w sumie chyba sytuacja jest tam nie wyjaśniona , chyba nie wszystko zostało powiedziane )

u mnie po tylu latach ejst juz ok ojciec udaje ze nie wie matka tematu nie porusza, rodzice mojego partnera bardziej sa jacys tacy bardziej wyedukowani pod tym wzgledem ale ze ja bardziej samotnikiem zawsze bylem to sie tez rodzinie nje zwierzam ze wszystkiego .

no on mnie odebral ale ja nie chcialem zeby to byl on bo on nie zna angielskiego i musial na mnie czekac 7 godzin wolalem zeby ktos po mnie przyjechal jak bedzie po . ale poczekal na mnie i jest ok za 6 tygodni tak samo zrobimy

no on mnie odebral ale ja nie chcialem zeby to byl on bo on nie zna angielskiego i musial na mnie czekac 7 godzin wolalem zeby ktos po mnie przyjechal jak bedzie po . ale poczekal na mnie i jest ok za 6 tygodni tak samo zrobimy

ni zaraz zrobimy cos razem ja w sumie glodny nie jestem bo o 12 wstalismy zjadlem sniadanie poszedlem po jablka do sklepu wypilem kawe i moze kolo 17 sie za obiad wezmiemy.

nie zna bo ja wyjechalem pierwszy- mialo byc na chwile ale ta chwila sie przedluzala i podjelismy decyzje ze do mnie przyjedzie i przyjechal.......... ale sie w pl nie uczyl angielskiego tylko niemieckiego a co mu tu po niemieckim? angielskiego sie uczy ale wiesz jak to jest samemu sie zmobilizowac - zwlaszacza ze ja znam to ja wszystko zalatwiam w razie czego

ja nic nie robię , wlaściwie się obijam , poza uprasowaniem , zrobieniem obiadu i zrobieniem 15 km na rowerku stacjonarnym nic nie zrobiłam , aha opycham się truskawkami chyba zjadlam kilogram już

ja generalnie mało tv oglądam wiec juz mecz teraz to w ostateczności.poza tym piwa pic nie mogę to co to za przyjemność.

Gość annia.....................
Muszę Ci powiedzieć komplement.Jesteś bardzo SYMPATYCZNY.Fajnie się czyta twoje komentarze.

o z telefonu teraz pisze to nie otworze linka.a nie chce mi się wstawać po laptopa.ja teraz słucham sarry Connor :-)