Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny ale wesoły

Osiągnąłem szczyt samotności :)

Polecane posty

Gość samotny ale wesoły

Od jakiegoś czasu nie noszę ze sobą nawet komórki, leży w domu, czasami tylko ją ładuję. Nie potrzebuję jej, nikt do mnie nie pisze ani nie dzwoni :), ej ale coraz mi lepiej z samym sobą za to :P

Gość phhi
jakbyś był taki szczęśliwy to byś o tym nikomu nie komunikował :D

Gość witaj w elitarnym
klubie:) Ja mam przyjaciół, ale nie mam faceta, mieszkam sama, czuję się doskonale sama ze sobą. Nie jest dla mnie problemem iść samej do kina czy do kawiarni:)

Gość jhrtyr
o kolego gratuluje! samotnos jest zajebista:D

Gość csdsddsd
Na samotnosc moga sobie pozwolic tylko wybitne jednostki. Wiekszosc z kims sie wiaze, bo sama nie daje rady. Zwiazki sa dla slabueszy

Gość Samotny jak cholera
A ja tam noszę komórkę na wszelki wypadek. Jakbym złamał nogę, żeby zadzwonić po pogotowie.

Gość samotny ale wesoły
do tego drugiego wpisu -> nigdzie nie napisałem, że jestem szczęśliwy, czytanie ze zrozumieniem się kłania, a poza tym nie filozuj tyle :D Ja nie mam nawet przyjaciół, znajomych tak ale wiadomo - nikt tak naprawdę mnie nie zna, jestem introwertykiem bla bla bla :D

Gość samotny ale wesoły
Jest taka tendencja (z tego co obserwuję - nie dziwię się, nie oceniam) właśnie, że ludzie się ze sobą wiążą bo łatwiej we dwójkę, i jakoś sobie żyją, źle nie jest. Ja sobie czegoś takiego jednak nie wyobrażam. Może powinienem zmienić myślenie? Sam nie wiem