Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeautifulThinks

Dziwne zachowanie....

Polecane posty

Gość BeautifulThinks

Od dluzszego czasu stosuje plastry antykoncepcyjne, do niedawna tabletki ale za kazdy razem efekt był ten sam, przerażające tycie. Dodam, ze miałam robione wszystkie badania i po prostu moj organizm tak reaguje na tabletki antykoncepcyjne i inne środki. Ale zmierzam do tego ze mam chłopaka od 5 lat ale ostatnio zdziwiło mnie jego zachowanie. Powedział zebym przestała stosować antykoncepcje dodam , że mamy 22 lata i dlatego mnie to zdziwiło bo na dzieci czas jeszcze mamy. Zapytałam wprost czy chodzi o to ,że bardzo przytyłam nie odpowiedział albo odrazu mówił , że nie to nie chodzi o to , mowił ze boi sie o problemy ze sie tym truje itp. Nie uwierzyłam ponownie zaczelam zadawać to pytanie ale nie chciałam sie narzucać ale tylko sie usmiechał szyderczo i mówił nie nie o to i nie chciał kontynuować tego tematu. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam nadzieje, że ktoś pomoże mi rozwiać moje wątpliwości i podejrzenia co do jego zachowania z góry dziekuje za szczerosć i za odpowiedzi:)

Gość fefrew
Najprawdopodobniej boi się o Ciebie, widzi jakie masz przeprawy z tymi tabletkami i chce Ci tego oszczędzić. Tycie to nie tylko problem estetyczny ale też zdrowotny, może Ci być później ciężko to zrzucić, a otyłość prowadzi do wielu poważnych chorób. Chłopak uśmiecha się szyderczo bo nawet w momencie narażania swojego zdrowia Ty myślisz przede wszystkim o wadze ;]

Gość fefrew
Ale co by nie mówił to nie rezygnujcie całkowicie z antykoncepcji, jeśli on chce żebyś przestała przyjmować hormony to musi się zgodzić na prezerwatywę.

Gość BeautifulThinks
Tak oczywiście inny środek musi być :)