84Michal84 430 Napisano 31 Maj Skoro kler dostaje dofinansowanie za gadanie bzdur to gdzie problem z dofinansowaniem artystow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 66 Napisano 31 Maj Jaki artysta taka renta. Większość na starość nie ma nic, a zarabiali miliony. Dokładać bez sensu. ZAiKS inne organizacje pilnują tantiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 31 Maj Przeczytałam dla autystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 84 Napisano 31 Maj to ja chce bo jak robie zdjecia to chyba jestem artysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 84 Napisano 31 Maj moge nawet zaczac malowac ale mi nie kazcie czymac pedzla bede robil performens i lal z wiadra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 31 Maj 2 godziny temu, heil ebola napisał: no, bo jak pasożytom w sutannach się daje to i żydom z pędzlem trzeba zacząć dawać. fuck logic. jas kapela nie jest zydem a jego poezja jest pouczajaca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 119 Napisano 1 Czerwiec To ma dotyczyć artystów w trudnej sytuacji materialnej, czyli jeśli państwo nie da im emerytury lub renty, to oni pójdą do opieki społecznej, która przecież też jest z podatków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 2 Czerwiec 23 godziny temu, Daniel86 napisał: To ma dotyczyć artystów w trudnej sytuacji materialnej, czyli jeśli państwo nie da im emerytury lub renty, to oni pójdą do opieki społecznej, która przecież też jest z podatków. dokladnie tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach