Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbboouhbvb

Dziewczyny, czemu jesteście takie DZIWNE i psujecie wszystko?

Polecane posty

Napisz jej, to co powiedziałeś tutaj, że masz ważny egzamin i musiałeś się uczyć. Powiedz, że nie chciałeś aby poczuła się odrzucona. Powinna zrozumieć. Jeśli nadal będzie udawać obrażoną, nie żałuj, bo widocznie jest jeszcze głupiutka :P

Gość bbbboouhbvb
co buc, jaki buc...

Gość ŁOOOOOO MATKO JEDNYNA!
Ty jestes dziwny i ona jest dziwna. jakies nieporozumienie wynikło z zaspania, a niedoczytania czy z cholera wie czego jeszcze a wy od razu robicie z kobiety wariatke, Ty nie chcesz do niej pisać. Odpisz normAlnie, ze sie uczyłeś,a teraz zrobiłes sobie chwilke przerwy na dotlenie, zapytaj sie co u niej i zaproponuj spotkanie w końcu, ile biedna dziewczyna ma czekać ;p Dopiero po kilku spotkaniach poznasz ja troche lepiej i sam zobaczysz, czy warto sie z nia umawiac czy lepiej uciekac

Gość Ciekawe jak
Spławiłeś pannę i jeszcze się dziwisz :P Puknij się w łeb, a potem przed nią spokojnie wytłumacz. Jak tutaj.

Gość petralena
A ja się lasce w ogóle nie dziwie. Bo sorry, widziałeś się z nią 5 dni temu, i wypadałoby, o ile byłeś zainteresowany umówić się na kolejne spotkanie. na pewnie nie wie na czym stoi, czuje że ją zwodzisz i kombinujesz...i pewnie ma racje!

Gość Ciekawe jak
Sam jesteś DZIWNY i psujesz Wszystko :P

Gość Ciekawe jak
Powinna cię jeszcze potrzymać trochę w niepewności nie odpisując - za taką olewkę :D

Gość Ciekawe jak
Łopatologicznie: jeśli facetowi ZALEŻY, to sam zabiega o kobietę, nie każe jej czekać i kiedy nie może się spotkać w danym dniu, SAM proponuje zamienny termin spotkania. To JEGO INICJATYWA. Takie traktowanie wrzucam w kategorię: wisi mu - więc skreślam gościa.

Gość bbbboouhbvb
Czy pisząc ważne spotkanie miałybyście na myśli randkę. Kumpel napisał mi, że nie dziwi się, że pomyślała, że może się z kimś umówiłem. Skoro 10 minut przed pełną godziną, piszę że będę niedostępny i się odezwę wieczorem. I odzywam się po 4 godzinach.

Gość Czytałam-nie masz racji!
Daję dziewczynie punkt a tobie nic nie daję. Dziewczyna pytała o Twoje plany na wieczór a ty robisz łachę zwodzisz ją ,,popołudniowym odezwaniem się" Zdajesz sobie sprawę że nie jesteś pępkiem świata? Lepiej zmień styl bo kiedyś jakaś ptaszyna ci koło nosa przefrunie i już jej z innego gniazda nie wyciągniesz! Piszę ci to na własnym przykładzie -sama taką ptaszyną byłam dla niejednego lekko traktującego mój cenny czas mężczyzny :D

Ciekawe jak -mam takie samo zdanie jak ty! Trzeba siebie szanować żeby inni wiedzieli czego oczekujemy od nich!

Kobieta to deficytowy towar i ineres faceta by zdobyć odpowiednią Jeśli nie daje z siebie wszystkiego to znaczy że nie wie ile ona jest warta albo nie jest tą właściwą na jedno wychodzi-czyli nie warto tracić czasu.

Gość zgadzam sie z powyzszymi opini
ami

Gość kartka z kalendarza
Oj, oj, oj, dziewczę poczuło się spławione, też bym się sfochowała na jej miejscu. Nauka to kiepska wymówka od spotkania. Gdyby Ci zależało, umówiłbys się z nią, zaproponował inny termin, napisał, że nie możesz się doczekać, kiedy sie znowu spotkacie, cokolwiek. A Ty ja olałeś, wystawiłeś na próbę czekania ("odezwę się później"), nie dałeś nic w zamian, co mogłoby utrzymać jej zainteresowanie Tobą (propozycja spotkania). Postaw się w jej sytuacji, co bys zrobił, gdybyś napisał do panny z pytaniem, czy ma jakies plany na wieczór, licząc na to, że ją zaraz zarosisz gdzieś, a ona Ci odpisuje, że musi sie uczyć i dezwie się później? Pierwszy wniosek: nauka ważniejsza od spotkania z Tobą, nawet na chwilę. Drugi wniosek: nie bardzo się przejmuje Twoimi odczuciami, tym, że poczujesz się odtrącony. Dodaj do tego fakt, że jesteś facetem, a inicjatywa na początku znajomości należy właśnie do niego. Liczyła, że wykarzesz zainteresowanie, a potraktowałeś ją jak zwykłą koleżankę. Poza tym, to wcale nie musiał być foch.

Gość petralena
beznadziejnie się zachowałeś, a jeszcze masz pretensje!