Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klofi

Co się dzieje u Mg34???

Polecane posty

A może coś się stało z Mg 34? Może kochanek ją uprowadził, wywiózł? Moze zerwała z kochankiem? A moze zostawiła męża i uklada sobie zycie z kochankiem? Mg34 nie powinnaś tak nagle znikać.Bez slowa wyjaśnienia.

Może denerwowały cię wpisy ludzi? Wszak każdy coś radził, czy przewidywał...może denerwowało cię, że my tu na kafeterii zyjemy twoim życiem? jeśli nawet nie chcesz zdawać nam relacji to chociaż się odezwij, że jesteś, że czytasz, że oddychasz.

Gość Natascha*******
Nawijasz smuty :D

Też jestem ciekawa. Temat zniknął bo Mg wykasowała? Kochanek wykasował? Mg istnieje? Jesteś ? Zaglądasz tu? Nie stało się nic złego?

Nie wiecie? Mąż się dowiedział i koniec doprawiania mu rogów. Skończyło się wielkim zawodem, bo teraz ani mąż ani kochanek jej nie chce, ironia losu, co? :-P

Gość to tak bywa
że i mąż i kochanek uciekają :D

no właśnie też byłem ciekaw dlaczego temat zniknął? topic urósł jak mało który i nagle zniknął... :-D ewka ;-) -> a jeśli to prawda co piszesz to powiem krótko: należało jej się.

Johnie nie wiem czy to prawda, ale nie zdziwiłabym się. Nie dośc, że puszcza się to jeszcze podnieca się tym na forum, a reszta czyta jak zafascynowana. Jakiś nowy "Harry Potter" się z tego zrobił. A ja się pytam: odkąd ludzi tak podnieca zeszmacenie się i puszczanie?!!!

Gość mąż Mg34
zabrałem tej puszczalskiej szmacie kąputer i tera zamiast pisać tu z wami dziwki szoróje szczoteczkom do zembów łazienke. Została jeszcze kladka schodowa to szybko tutej nie wruci.

To jak zabrałeś to wejdź na inną stronkę, tu ortografii nie nauczysz się, a przydałoby się :-P

Gość mąż Mg34
idź ty ewka pozmywaj gary albo posprzontaj auto

Gość mąż Mg34
ty dixi tez porub coś porzytecznego w domu i trzymaj sie z dala od kąputera tego diabelskiego wynalazku bo zara ci tylko sexy w głowie bendom

Ewcia, dla mnie w ogóle cały ten temat t był żenujący. Zebrało sie jakieś lobby ktore gloryfikowalo dorabianie rogów partnerowi. WTF??? :-O i co najciekawsze wpisy były zarówno chłopów jak i kobitek. ciekawe czy oni sami jak by mieli takie koorwiszcze za partnera to by byli tacy weseli?! :-O

Gość mąż Mg34
ty łoker nie obrażaj mi żonki bo wpierdol ci spószcze i sie skończy

mąż Mg34 trzeba było żonkę do garów zagonić to nie chciałoby jej się na boku romanse urządzać :-P Johnnie Walker zawsze znajdzie się ktoś kto czyta takie historie i wypieków dostaje, ale masz rację, ciekawe czy tak wesoło byłoby gdyby kogoś spotkało coś takiego...

Gość mąż Mg34
mósiałem zarobić na jej solarium i tipsy i dopiero pare dni temu zobaczyłem co ti sie dzieje i z jakimi dziwkami pisze moja żonka kochana

mąż Mg34 -> a chcesz sie zmierzyć w realu? :-D myśle że bys bardzo cienko śpiewał :-D Ewcia -> masz racje, ale jak śledziłem ten temat to były momenty że za głowe sie łapałem... znalazło sie trzy czy tam cztery kobitki co sie wspólnie nakręcały jaka to zdrada fajna i niestety paru chłopa co im przyklaskiwało. towarzystwo yebanej wzajemnej adoracji... ciekawy jestem jak by te ludki spiewali, jak oni by byli po tej drugiej stronie barykady. :-O choć jak sie to czytało to wiele wpisów to strasznie wiało fantastyką ;-)

Bo ludzie lubią pobujać w obłokach, a niektóre kobiety myślą, że zdrada to fajna przygoda, którą trzeba się chwalić innym niedowartościowanym kobietom i obnosić się z tym jak z koroną. A ten, kto przyklaskuje myśli tak samo. Ciekaw ile z tych osób pomyślało o tym zdradzanym mężu i o tym jakby się poczuł gdyby dowiedział się prawdy? Ale dla wielu kobiet i mężczyzn tezjanie w obłokach jest lepsze niż bycie w porządku w stosunku do kogoś. Gorzej jak się z tych obłoków spadnie na twardą dupę

Gość mąż Mg34
przyszłem tylko po browca bo oglondam mecz

Gość robbo a
od początku było wiadomo, że to prowokacja, robiło się nudno, to skasowali

Gość Jass
Mówiłem ze to totalna ściema,bujna wyobraznia gimnazjalisty,ubawiła sie i skończyła temat a towarzystwo się nakręcało.

Gość Mg34 i pół
Nie ściema, tylko zostwiłam wszystko i uciekłam z kochankiem. Jestem w Peru. Wkrótce napiszę więcej.