Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tytus z polany

O CO CHODZI W TYM LISCIE?

Polecane posty

Gość Tytus z polany
Wooow dziękuje za taka analize wnikliwą!!! właśnie o to mi chodziło dziękuję! Może jeszcze jakas kobieta bo ty jestes facetm tak?

Gość Tytus z polany
i jestem w drodze. i nie mam miejsc docelowych. i siebie na własność. Nawet we snach jestem czyjaś. Nie Twoja nie swoja." a to???

Gość Tytus z polany
Bo dla mnie to brzmi, że niby juz kogos ma? Ze nie jest moja ani swoja?

Gość Tytus z polany
A ze była niesamowita to wiem a ja wlasnie ogladalem sie za idiotkami ty nie wiesz stary jak ja dzis tego zaluje, jak niczego co w zyciu zrobilem nie ma dnia zebym nie myslal o niej do tego byla sliczna jestem debilem wiem

Gość fwv
wg mnie nie twoja nie swoja oznacza, że nie doszła do siebie jeszcze i jest w połowie drogi do tego by zapomnieć

Gość kartka z kalendarza
To jak bardzo tego zalujesz, to znajdz ja i jej to powiedz. Jesli dla niej to skonczone, to Ci to powie, jesli nie, to wyczujesz, czy masz jeszcze szanse. Nie poddawaj sie, bo tego mozesz zalowac jeszcze bardziej.

Gość Tytus z polany
Kartka z kalandarza ja bym sobie nie darowla tego do konca zycia i jelsi jest szansa to ja wykorzystam tylko wiesz z nia sie nie gada latwo jak ja zle zrozumiem np przyjade do niej to ona moze nie chciec rozmawiac ja naprawde byłem złamasem, okalamalem ją paskudnie i szedlem w zaparte jak kazdy facet no:(

Gość fwv
jak ci to napisała, ty nie masz innego wyjścia jak odpisanie jej ale nigdy tego nie robiłeś więc zostaw to lub przyjazd do niej z kwiatami przeprosinami z listem i powiedzeniem ze wszystko bys zrobil zeby ci wybaczyla i o tym czemu to robiles i dzieki temu ze ja straciles zmieniles sie i bedziesz jej to udowadniac swoimi czynami nic innego nie mozesz zrobic

Gość kartka z kalendarza
fwv ma racje z interpretacja autorze tematu, nie sil sie na cos, co nie jest w Twoim stylu, tylko bedac szczerym mozesz cos osiagnac ogolnie fwv, dobrze mowisz, bardzo dobrze :)

Gość Tytus z polany
no Fwv bardzo dzieki troche to rozjasnilo z polskiego na nasze ale sami przyznacie ze latwo nie bylo moze ja tez musze wypic z pol litra i wtedy odpisac , my faceci zawsze madrzy jestesmy dopiero jak juz pozamiatane jest

Gość Tytus z polany
No dobra teraz mi pomóżcie to usunac chyba ze cos ktos jeszcze by dodał FWV dziekuje i innym tez bardzo

Gość fwv
jak chcesz pisac to pisz po Polsku nie poezją i dobieraj dobrze słowa, ale lepszym wyjściem jest spotkanie

Gość Tytus z polany
Nie no stary ja poezja to nie bardzo bym umiał wlazlem na babskie forum myslac ze mi laski pomogą:-)

Gość Tytus z polany
a pomogł FACET

Gość fwv
bo ja szukam takiej kobiety jedną miałem z asp rozumiem je zwyczajne dziewczyny które siedzą na facebooku, gadają tylko o kasie, imprezie mi nie pasuja

Gość Tytus z polany
No widzisz a ja myslalem chyba nie ta glowa, dostalem za swoje ona wlasnie jest inna zupelnie inna

Gość fwv
a zdradziłeś ją

Gość Tytus z polany
"Znajdź mnie gdzieś pomiędzy myślami o zmęczeniu szukaniem." a to?

Gość Tytus z polany
Tak stary własnie o to poszło zdradzilem ja z totalna nic nie warta debilka, tak jakos wyszlo ona nic nie znaczyla ale tak sie stalo, i pamietam jej twarz, nic nie powiedziala tylko wyszla i ja te jej smutne oczy widze codziennie i sie czuje jak ostatni ch..., nie wiem co mi odbilo i nie wiem o co w ogole bo ona w lozku byla taka jak w tym liscie, tez inna niz wszystkie inne kobiety

Gość Tytus z polany
szczerze mwoiac to ja nigdy nie spotkalem takiej osoby i czesto czulem sie przy niej glupi zwyczajnie prosty :(

Gość Tytus z polany
to może ja Ci dam jej maila i Ty jej odpiszesz :-) ja mówisz ze rozumiesz takie kobiety ja sie boje:(()

Gość fwv
nie wiem co to znaczy a o tej zdradzie to tu Wyjechałam za horyzont Twoich spojrzeń, jak wyjeżdża się z miasta bezpowrotnie.bez oglądania się za siebie. bez pożegnania. po cichu. nocą. ogólnie bardzo trudno będzie ci ją odzyskać lepiej żebyś nie robił sobie złudzeń nawet na to żeby chciała z tobą gadać lepiej być zaskoczonym niz rozczarowanym jak to mówią

Gość Tytus z polany
No, bezpowrtonie - napisała ze bezpowrotnie:(

Gość Tytus z polany
No ale to po co pisze kiedy juz mnie nie chce jak ja bym chcial zeby ona mnie chciala ( ale to brzmi hahaha gadam jak ciota)

Gość fwv
myślę, że więcej nie wymyśli się to tak jak na pierwszej randce masz plan ułożony a jedna rzecz wszystko zmienia musisz z nią pogadać ale widzę że osobiście nie za bardzo możesz

Gość Tytus z polany
osobiście sie nie odważe telefonicznie nie mam jak najlepiej byłoby odpisać

Gość fwv
napisz meila z calym opisem i musisz sie przelamac i pojechac do niej nie czekaj na odpowiedz bo jak bedzie to nieprzyjemna ja ide mysle, ze wiesz co masz robic nie zgrywac pozera a jak sie z nia spotkasz to badz szczery jak bedzie chcialo ci sie plakac to placz inaczej jej nie odzyskasz i nie wiem czy to cos w ogole da, bo takie dziewczyny sa wrazliwe

Gość kartka z kalendarza
Jej list jest piękny, moze sie wydawac chaotyczny, ale jest przemyslany, to nie sa slowa napisane pod wplywem alkoholu, ona wyrazila to, co czula od dawnego czasu. To moze byc tez forma pozegnania, ostatecznego rozliczenia sie z przeszloscia, dlatego nie mozna robic sobie wiele nadziei, ale szansa jest, jesli nie sprobujesz, nigdy nie bedziesz wiedzial.

Gość Tytus z polany
No dobra, dam znac jak posżło jak mi sie uda znalez ten temat jeszcze bo nie wiem jak to skasowac dzięki stary za pomoc. Pewnie nic ztego nie bedzie ale po cos napisala ten list tak? wiec pojade do niej. Wiem, ze jest sama choc podoba sie starsznie facetom ( cimna czarne oczy etc) i wlasnie te jej oczy czarne rany