Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie samotnica

Skąd wytrzasnąć znajomych ?

Polecane posty

Gość wcale nie samotnica

Normalnie zostałam sama, nie dość, że brak faceta to i jakiś koleżankek. Znajomych to mam, ale wolą siedzieć w domach, albo mają rodziny. Kończę zaoczne studia i tam ludzie nie znają wspólnych wyjść czy spotkań. Po zajęciach każdy myk do domu.

Gość wcale nie samotnica
hej, nie wierzę, że tylko ja tak mam :(

Gość kajko_i_kokosz
nie martw sie ja tak samo

Gość kajko_i_kokosz
Czasami z nudow wsiadam w samochod i jezdze bez celu :( wszyscy znajomi zajeci swoimi rodzinami itd nie ma z kim nawet wypic piwo . Przykre :(

Gość jeaa jtez tak mam
aa skad jestes

Ja mam tylko jedna osobę z którą mogę pogadać, to moja przyjaciółka, ale jest to dla mnie smutne, ponieważ ona ma wielu znajomych a ja tylko ją i jej tego zazdroszczę. Jestem mało towarzyska i zamknięta w sobie i do tego jeszcze nieśmiała. Chyba już na zawsze zostanę sama;/

Gość wcale nie samotnica
ilunia- a czemu Twója przyjaciółka Cię nie zabiera jak gdzieś idzie ze swoimi znajomymi? Tego nie rozumiem. Tez mam jedną bliższą kumpelę (nie przyjaciółkę), czasem gdzieś idziemy razem na zakupy czy jedziemy na uczelnię, ale nigy razem nigdzie nie byłyśmy. Raz nawet była sytuacja, ze ona po zajeciach powiedziała, że ze mną nie wraca bo jej koleżanka przyjechała do tego miasta i idą do kina i na suszi....a mnie kurcze nie zapytała czy bym z nimi nie poszła :(