Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

dac nam szanse?

Polecane posty

Jestem w 5 miesiacu ciazy .Kiedy moj chlopak dowiedzial sie o ciazy ,zwyczajnie mnie olal i rozstalismy sie. Od tego czasu nie mamy kontaktu. Poznalam jednak innego,naprawde wspanialego mezczyzne ,Tomka.Wspiera mnie , widac ze mu zalezy ,jestesmy jakby najlepszymi przyjaciolmi.Ale tez ostatni ozaczelam do niego cos czuc.Mimo ze wiem ze dojdzie do sytuacji kiedy on zapyta czy chcialabym z nim byc ,to ja nie jestem gotowa.Boje sie kolejnych lez,chociaz jedngo jestem pewna ze bedzie kochal to dziecko jak swoje.Co zrobic,dac nam szanse,sprobowac?

Gość rocznik90
pewnie ze tak potem będziesz żałować ze nie daliscie sobie szansy. może jestescie sobie przeznaczeni? :) a tate dziecka choc nie do końca jakbedzie cie stac zrob testy na ojcostwo ( jakby dziamolil ze to nie jego) i wio niech placi alimenty :)powodzenia

tylko ze ja nie chce od niego nawet pieniedzy..tak mnieo brzydza ze nie mam sily mu spojrzec w oczy

medzia 77 to nie pieniądze dla ciebie tylko dla twojego dziecka!!!!! Niech poczuje ze bedzie ojcem albo jak zostanie juz!!!! nie odpuszczaj bo on tylko na to liczy. A jak nie ma z czego to niech rodzice jego na wnuczka płacą. Nie daj o sobie zapomniec dziewczyno!!!!!!! Trzymam kciuki i rozwaz to!!!!!

goja moze i masz racje... a nwet trudniej bedziem i rozwazyc te decyzje o zwiazku

dokładnie bo on tylko na to liczy:) a testami się nie martw:) je zleca sąd podczas sprawy o alimenty jak tatuś sie wypiera a jak wyjdzie że jego to będzie jeszcze bulił:P nie bądź głupia:) sama dostaję alimenty i tez mam takie momenty żeby se wsadził te swoje 300 zł ale jak ma syna gdzieś to mi też przechodzi bo to jego obowiązek:) a jak jestes taka honorowa to wszystkie alimenty przelewaj na fundusz dla maluszka i za 20 lat będzie jak znalazł:) a drugiemu daj szansę ale pogadaj szczerze że nie jestes jeszcze gotowa:) ja się zawziełam zerwałąm kontakt z moim byłym i dałam szansę teraz już mężowi choć bardziej go lubiłam niz kochałam:) ale teraz go kocham i nie żałuję:) i co najważniejsze: dobry partner dla ciebie to taki który będzie kochał twoje dziecko jak swoje:) uwierz że to bardzo ważne:) podobno biorąc dziecko za rękę chwytasz matkę za serce:)

Poradzisz sobie - wierze w ciebie i ty musisz uwierzyc w siebie!!!! Niech sobie taki lowelas nie mysli ze sex tak ale konsekwencji zadnych!!!!!! Wydus dziewczyno z niego ostatni grosz na maluszka i skub ile sie da!!!!! takich trzeba krótko i nisko!!!! A kochaj tych co warci są kochania!!! Zycze powodzenia!!!!