Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramirez328333

Kiedy powiedziec dość?

Polecane posty

Gość Ramirez328333

jak w temacie: po ilu odmowach ze strony dziewczyny dot. spotkania sie (jak kto woli randki) należy dać sobie spokój i przestać sie narzucać?

Gość nbhghvfcd
Jakby ktoś więcej niż 2 razy zaproponował mi spotkanie po mojej odmowie, to uznałabym, że się narzuca.

Gość petralena
Po pierwszej odrzuconej propozycji należy powiedzieć dość.

Gość Ramirez328333
ok, dziękuje. Próbowałem dwa razy i z tego co czytam to i tak o jeden raz za duzo. My faceci widocznie nadinterpetujemy niekiedy sygnały dawane przez kobiety, zwłaszcza gdy nam sie podobają :) Pozdrawiam!

Gość Zależy od kobiety...
Ja jestem jaka jestem, więc jeden raz nie.. nic nie oznacza.

Gość nie mam na dziś pomysłu
A powiedziała Ci wprost "nie"?

Gość zalezy co odpowiedziala
do 3 razy

Gość zalezy co odpowiedziala
jesli jest zajeta, praca lub inny powod to do 3x

Gość Ramirez328333
trzeci raz? Oj nie, juz wczesniej miałem przeczucie (ktore pogłebiło sie po przeczytaniu komentarzy Lomu, nbhghvfcd i petraleny) ze kolejną propozycją zwyczajnie sie wygłupie i wyjdę na namolnego desperata, a biorąc pod uwage ze mamy wspolnych znajomych to tym bardziej sie tego boje. Generalnie było to "nie" na zasadzie ze "nie chce mi sie" albo "mam inne plany", no jednak dość sucha odmowa. Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego w obu przypadkach namyślała sie przez około 1,5 godziny, nie wiem moze myślała jak to powiedziec zeby mi nie rozbic przykrości. Patrząc na znajomych odniosłem wrażenie ze jezeli kobiecie zależy to nawet gdy musi odmówić (choć mam koleżanke która poszła do kina na film na którym juz była zeby tylko spotkać sie z chłopakiem - wiec jak sie naprawde chce to zawsze uda sie spotkać) to proponuje coś w stylu "dziś nie moge ale może w sie spotkamy" a u mnie tego nie było - po prostu sucha odmowa bez jakiejkolwiek inicjatywy. No bo szczerze - czy którakolwiek z was postepowałaby w taki sposob gdyby zależało wam na facecie?