Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuszka23232

Najgorsze ŚWIŃSTWO, jakie zrobił Wam facet

Polecane posty

Gość wtfuckue
olałam, lecz zastanawia mnie to że mówi jedno a robi drugie a z resztą, nie dziwne, on zawsze był niekonsekwentny 🖐️ pewnie mi wyśle życzenia na urodziny niedługo to napisze tylko dzięki i na tym zakończę znajomość 🖐️

"Jak długo ? miesiąc czy 2? " Znacznie dłużej :)

Gość wtfuckue
no to już wiadomo o co kaman po tym jak zobaczyłam te foty jego szanse spadły do zera , chociaż i tak nie były zbyt duże, teraz nie ma do mnie startu 🖐️

Gość Mateusz Tadeusz
i tacy to mają wzięci :(

Gość zdradzał mnie
całymi miesiącami i latami zarzekając się że jest inny niż jego poprzednicy, był zawsze taki sam.

Gość lokomotywka_uff
mój po 5 latach powiedział że mnie nie kocha. To było w maju, na wrzesień mieliśmy zaplanowany ślub. A potem się okazało że jest inna.

Gość Izka123z
mój gdy bylam w pracy na noc bawił z moją matką dziecko i też ją puknoł,mama mocno zadowolona,nie mogla sie doczekać nocnych zmian.

Gość wiwertyujhgfh
chyba żartujesz!!!?

Gość takaTamPani
moj mnie zdradzil.poszedl do innej i powiedzial,ze ja to zniszczylam bo nakryl mnie w lozku z innym:-( co za ciul jebany.mial tupet skurwiel

"oj było było tego" jak Ty się tyle karzesz facetowi starać o Ciebie to się nie dziw ze w końcu nawet jak dopuścisz go do siebie to może mu się odechcieć. W ogóle to jest przesada z tym "staraniem się o kobietę" Co to w ogóle znaczy? Kobieta to księżniczka o która trzeba się starać, a ona co daje od siebie? Chyba tylko to ze ładnie wygląda i pachnie - a i obdarza tym cudownym zaufaniem obejmującym kontrolę sms i maili :D

Gość toonajesttemuwinna
zostawil mnie, dopiero po 3 dniach sie wyprowadzil, usowal na moich oczach zdjecia wspolne z roznych portali bo musza wiedziec ze juz wolny jest, cieszyl sie jak glupi ze z kumplami bedzie mogl znow chlac, a zwiazek byl super, tylko z tym zrywaniem tak mi wyje.bal, totalny szok, stwierdzil ze kocha ale nie pamieta zadnych dobrych chwil tylko same zle, a wedlug mnie nie bylo takiech moze z 2 by sie nazbieraly, po 2 latach stwierdzil ze musial powiedziec cos co sprawi ze mnie zrani bo przeciez tak go kochalam, C H A M :D

Gość nieodmawiam i nie żałuje
najgorsze świństwo to jak facet nasika ci w cipe, ale nie spuści spermy,wloży i sie odleje

Gość faceci to swinie na 100%
do ostatniego dnia bylo ok,nagle przestal sie odzywac tak poprostu,pisalam,cisza. . . po czasie wyszlo ze mnie okłamywał we wszystkim,dosłownie we wszystkim.Zadne jego slowo nie bylo szczere. Bolalo, przeszlo ale do tej pory jak o nim pomysle to czuje wstret do tego czlowieka-o ile mozna go tak nazwac.

Gość Uzależniona od chipsów
Bardzo mnie skrytykował.

Gość jeden................
jeden zabawił się moim kosztem, okazało się, że ma dziewczynę po tym jak mnie zaliczył to nagle dostał wyrzutów sumienia i się do tego przyznał :o a drugi po pół roku przestał się do mnie odzywać po tym jak zobaczyłam ,ze szuka panienek przez internet :o life is brutal, ale co mnie nie zabiło to mnie wzmocniło :D