Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhdvfsbnadlf

Panowie, czy pasowałoby wam to jakby kobieta pierwsza przejęła inicjatywę ??

Polecane posty

Gość dfhdvfsbnadlf

Czy wolicie sami podrywać ? Bo tyle sie słyszy o tym ,że faceci mają naturę "łowcy" i wolicie zdobywać niż być zdobywani , że kobiecie nie wypada i w ogóle. Moj problem polega na tym ,że jestem podrywana przez facetow ktorzy mnie nie kręcą a facet ktory mi sie podoba wydaje mi sie zbyt niesmialy aby wyjsc pierwszy z inicjatywą :P Pytanie tylko czy go nie speszę ?

Gość dfhdvfsbnadlf
Czy to też zależy od atrakcyjności kobiety , czy w ogóle kobiecie nie wypada wyjsc z inicjatywa, ani ladnej ani brzydkiej ?

Gość faceci to zdobywcy....
a jak ty im sie podasz na tacy to NUDA.....

Gość dfhdvfsbnadlf
podbijam :P

Jak Ci się facet / chłopak podoba, to się do niego odezwij.

Gość eugeniu
ja np wstydze sie zagadac do dziewczyny wiec moze kiedys ktoras do mnie podbije

Gość dfhdvfsbnadlf
jak "im" podoba mi sie konkretnie jeden :) wiem ,że raczej na krok z jego strony liczyć nie mogę ...czyli lepiej sobie darować w ogóle i czekać na księcia z bajki ?

Gość dfhdvfsbnadlf
pierwszy krok *

Gość dfhdvfsbnadlf
eugeniu..czyli nie zrazilo by Cie to do kobiety ? To nie jest hmmm wulgarne , nietaktowne jak kobieta wykazuje pierwsza zainteresowanie ?

Gość dfhdvfsbnadlf
Lomu...ale sytuacje jest taka ,że musiałabym wprost powiedzieć ,że mi sie podoba...akurat tak jest między nami ,że nie mamy za dużo czasu na sraty-taty gadu gadu :/

Gość nerkox
mi laski proponowały randki ..

Gość aaaaaaarwena
tak to wulgarne i zle nie zagaduj, burka na morde i do kuchni :)

Gość faceci to zdobywcy....
obcemu facetowi powiedziec ze ci sie poodba? zalosne to jest. a potem takie szmaty sie dziwią, ze facet je rzuca po kilku latach związku, skoro same sie podają na tacy

Gość dfhdvfsbnadlf
nerkox...i co ? nie zraża Cie to ? Taka zbytnia śmialosc u kobiety ? Lubisz byc podrywany czy to zalezy od tego jaka kobieta Cie podrywa ?

Gość eugeniu
nie chodzi mi tu o jakies nachalne podrywanie poprostu jakos nawiaz z nim rozmowe czy cos i moze cos z tego bedzie:D powodzenia w kazdym razie

"ale sytuacje jest taka ,że musiałabym wprost powiedzieć ,że mi sie podoba" I w czym problem? Powiedz mu, że Ci się podoba.

Gość dfhdvfsbnadlf
nie jest obcy ale jakimis super znajomymi tez nie jestesmy...zreszta chyba ludzie muszą dopiero zacząć sie poznawać , w którymś momencie...przecież nie bede sie umawiac z kumplem ktorego znam od dziecka choc mi sie nie podoba bo go znam tylko wole wykazac zainteresowanie facetowi ktory naprawde mi sie podoba

Gość dfhdvfsbnadlf
Lomu...tak myślę nad tym ale sam widzisz niektóre opinie... np "faceci to zdobywcy" pisze ,że to żałosne :/ a ten facet naprawdę mnie pociąga i nie wiem czy dać sobie spokoj bo po rpstu mi nie wypada :/

Gość nerkox
W zasadzie to czesto podrywany nie byłem . Może 3 razy w życiu 3 różne dziewczyny proponowały mi randki

Pierdol to, co wypada... Jesteś nim zainteresowana, to działaj. A "faceci, to zdobywcy", to gówno prawda.

Gość dfhdvfsbnadlf
Lomu jesteś facetem czy kobietą ? :) Wolałabym takie zapewnienie usłyszeć od mężczyzny :) Sorki ,że robie taki problem ale nigdy nie wychodziłam z inicjatywą i byłam bardzo wiele razy sama podrywana ale to nigdy nie było to a tu nagle mnie "trafiło" :P i po prostu chciałabym coś zmienić w życiu i czuje ,że z tą osobą chciałabym być...

Gość dfhdvfsbnadlf
nerkox i jak odmówiłeś czy poszłeś na te randki ? Czy różnie ? Podobało Ci sie to ,że byłeś podrywany ?

Jestem facetem. Skoro on nie podchodzi do Ciebie (być może jest nieśmiały), to Ty przejmij inicjatywę. Jeśli tego nie zrobisz, będziesz się zastanawiać "co by było, gdyby...?"

Gość dfhdvfsbnadlf
dzięki :) a Ty byś sie ucieszył gdyby tak Ci kobieta zaproponowała kawę ? :P

Kawy nie piję, ale propozycji spotkania bym nie odmówił.

Gość fffff33
jesli jest bardzo nieśmiały to może pomyśli że twoja inicjatywa , to zwykły żart . że sie z niego nabijasz

Gość dfhdvfsbnadlf
Hmmm no ale to dlatego bo nie chciałbyś zrobić przykrości kobiecie ? Ze geltelman z Ciebie czy faktycznie to by Ci sie podobalo ? Czy to tez zalezy ktora by Ci to proponowala ?