Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala111111

robienie loda

Polecane posty

Gość mala111111

dziewczyny robicie swoim facetom loda? nienawidze tego robic ale sie zmuszam. Najgorsze jest to ze moj chlopak nalega zebym pozwolila mu skonczyc w buzi !!!!

Gość ffffff
nie robie nie pozwalam konczyc buzia jest od czegos innego

Gość mala111111
tzn? co to ma znaczyc to dorosnij? to do mnie?

Gość Agusia2402
Jasne :) Tylko nie pozwalam kończyć w buzi.

Gość (taka_ona)
a ja robie tylko mojemu

vera ma racje jak możesz czuć obrzydzenie do chłopaka pod czas sexu musisz być młodziutka co jedynie to ciebie usprawiedliwia

Gość Agusia2402
Jeśli nalega to powiedz mu żeby skosztował swojej spermy, przypuszczam że nie będzie zadowolony ze smaku, zresztą pewnie nawet nie skosztuje :)

Gość mala111111
dziewczyny poprostu nie sprawia mi to zadnej przyjemnosci. Robie mu to bo go kocham a mam 23 lata.

Gość Miliana23
to nie ma być przyjemne dla nas a dla nich my z loda nic nie mamy chyba ze po lizanku ma mega stojącego i większego wtedy mamy lepszy seks a tak nic nie mamy

to że nie masz przyjemności z robienia loda to błąd powinnaś robić się mokra i czerwona a serce z orbity wylecieć.

Gość aaaaaaarwena
ja uwielbiam to robic, ale przeciez nie ma obowiazku zachwycania sie takimi pieszczotami, dorastanie nie ma nic do rzeczy gdyby wszyscy byli tacy sami to na swiecie bylaby masakryczna nuda :P skup sie na tym co lubisz, nic na sile, moze kiedys sie przelamiesz naturalnie

Gość mala111111
w tym dziewczyny jest problem ze jak go pieszcze buzia to szybko wtedy konczy nie zdazy wejsc we mnie i juz jest po wszystkim. Dlatego nalega ze jak robie mu to zebym pozwalala tak konczyc bo strasznie go to podnieca .

No właśnie - nie sprawia Ci to przyjemności, więc tego nie rób. Proste, prawda? A Skoro Twój facet nie rozumie słowa "nie" to nic Ci na to nie poradzimy. Dorosłość w tej materii polega między innymi na rozmawianiu o tym czego się chce i czego się nie chce. :) Bo potem powstają takie wątki jak Twój, rozumiesz teraz?

Gość nie moge pojąć
jak to sie zmuszasz? nie masz ochty to nie robisz i tyle . ja swojemu robie ale nigdy sie do tego nie zmuszałam. Zrobiłam to dopiero po 2latach znajomosci i 1 roku rozpoczecia wspólycia ale nigdy nie nalegał . Zrobiłam to wtedy kiedy chciała spróbowac jak to jest. teraz robie czesto ja mam przyjemnosc z tego ze jemu jest dobrze.

Gość mala111111
aaaarwena sprawia ci to przyjemnosc? czy raczej tylko jemu?

Gość elektryczna mandaryna
ja kiedyś też nie lubiłam, bo miałam chłopaka, który nalegał. potem miałam takiego który nie nalegał i przy nim to polubiłam

Gość Agusia2402
Jejku to powiedz mu że dopóki ty nie dojdziesz to nie będzie loda i koniec :)

Gość aaaaaaarwena
jasne ze sprawia, przeciez seks nie siedzi w majtkach :)

Gość mala111111
noze macie dziewczyny racje samo to przyjdzie. Moze faktycznie kiedys polubie i bedzie sprawialo mi to przyjemnosc. Najgorzej z tym pozwoleniem na final w buzi.

Gość elektryczna mandaryna
nie pozwalaj na kończenie w buzi jeśli nie lubisz tego robić. do tego trzeba stopniowo dojść

Gość Miliana23
a przeżyłaś już owy finał wiesz jak to jest? że tak się wzmagasz?

Gość mala111111
nie jeszcze nie przezylam takiego finalu.

Gość Miliana23
aha pytam się bo to zmienia postać rzeczy bo raczej się tego obawiasz powinnaś spróbować i wtedy stwierdzic czy ci się podoba czy nie ale na oól nie oszukujmy się nie podoba się to nam bo sperma to nie cukierki .

Gość mala111111
dokladnie. Probowalam smaku spermy. Obawiam sie ze sie zakrztusze przy tym itd

Gość Miliana23
rozumiem cię pamiętam jak ja to robiłam pierwszy raz w pierw się znieczuliłam potem poszło już szybko ale wiem jedno tego nie robi się z byle kim to się robi tylko tej osobie którą się na prawde kocha bo to cos osobistego bliskiego może po prostu boisz się to zrobić bo raz on nalega a dwa nie czujesz nic poważnie bliskiego go z tobą nie łączy?