Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynkaaa555

Powiedziałam facetowi, że jestem dziewicą, a to niestety nie prawda..

Polecane posty

Gość kruszynkaaa555
minimaccc - glos faceta tez byl mi potrzebny :) mam andzieje, ze jakies wnioski wyciagne ze wszystkich komentarzy i cos konkretnego ustale :P

Anioleczek17 aguska15@tlen.pl'; -- ośla pało pohamuj się nieco.Nie Twoja rzyć więc nie płacz :D

Gość kruszynkaaa555
tez mnie z leksza irytuje, ze sie tak przejela moim losem hahah .

po pierwsze jestem kobietą po drugie jestem w ciąży po 3 jeśli anioleczek to dla ciebie facet to twoja stara ma jaja na czole

Gość kruszynkaaa555
a mi wstyd, że takie bezmózgi sie udzielaja na forum ;) chyba nie znasz znaczenia asłowa 'ku*wa'..

Myślisz że inwektywami polepszysz sobie samopoczucie?:D Nic mylnego ośla pało dalej mozesz się na mnie powyżywać zamiast na te urocze i czarujące damy.:) Czekam z wyrozumiałościa :D

Gość kamilaaa4
Wiesz co anioleczek,zal mi twojego dziecka.Bedzie musialo znosic taka wulgarna,tepa i ograniczona matke i niestety pewnie wyrosnie na taki sam kloc jakim ty jestes.Fu!

Anioleczek17 -- o boshe to jakiś wybryk natury,zachowujesz sie jak nadety smarkacz.Ubolewam nad Twoją wyrafinowana głupotą:(

Gość kruszynkaaa555
'po 2 jestem w ciazy' - wspolczuje dziecku takiej patologii.... masakra jakas. nie no, na pewno sie nie przejmujesz ;d tylko wyzywasz sie na przypadkowych osobach znajac zycie dlatego, ze masz kompleksy czy cos :)

kamilko kloca to ty masz ale w swojej rozjebanej dupie!!! Mogłabym wiele polemizować z wami na ten temat lecz jesteście zbyt ograniczonymi cepami .. szkoda czasu na ścierwa

kruszyna ty stara kurwo,od mojego dzicka wypierdalaj patologio jebana zakłamana. twoja stara aż tak cię zle wychowała .. wspólczuje a ty duch kafe to chyba pedalem jesteś !! nara smieci

Gość minimaccc
pomysl tez czy Sama chciala byc oszukiwana pewnie nie? Co bys o Nim pomyslala gdyby Ci po czasie powiedzial ze jednak mial 5 kobiet przed Toba?

Nie wierzę aby tak kobieta w błogosławionym stanie sie zachowywała.To facet przebrany za babkę Spadaj frajerze dopókim dobry :D

Gość kruszynkaaa555
minimaccc - no co racja to racja.. sama nie chcialabym byc oklamywana raczej.. tzn no jakbym zostala oklamana i sie o tym nigdy nie dowiedziala, to juz wiadomo.. nie ma czego zalowac, pewnie nie raz juz w moim zyciu tak bylo i zyje w nieswiadomosci ;p ale ogolnie jakbym sie dowiedziala po czasie, to niezbyt ciekawie. pewnie byloby mi niezmiernie przykro, tak wiec chyba powinnam zwrocic uwage na uczucia drugiej osoby.

Gość kruszynkaaa555
mnie tez trudno uwierzyc, bo do ciazy trzeba byc dojrzalym. a tutaj objawow dojrzalosci brak.

duch kafe to jest forum dla kobiet a skoro jesteś niby facetem to nie powinno cię tu byc chyba że pedałem jesteś