Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecajcie cos bitte

ZNACIE JAKIS serial podobny doGOTOWYCH NA WSZYTSKO albo seksu w iwelkim miescie

Polecane posty

prosze poleccie mi cos fajnego do obejrzenia. obejrzalam Mentaliste, Skazanego na smierc, oczywiscie Gotowe i Sex w wielkim miescie to byly moje ulubione Obejrzalam kilka odc Hausa, Lostu, Zakazane imperium, Magia klamstwa, niestety nie podobaja mi sie. Na plotkare i slodkie klamstewka jestem za stara, nie te lata..... znacie cos jeszcze fajnego?

a jeszcze Dextera i Detektywa Monka tez widzialam, ale tez nie w moim guscie:( Poleccie cos prosze fajnego....

Gość szachowniccca
OH, JA OSTATNIO TOTALNIE WCIĄGNEŁAM SIĘ W... ŻONY PIERWSZEJ LIGI NAPRAWDĘ SUPER!!! o żonach i dziewczynach bogatych sportowców, fajnyy! tworzą razem taką paczkę kolezanek, faceci ich zdradzają, wybagradzają kasą, one się starają wspierać, itd trafiłam przypadkiem i strasznie mi się spodobał

niestety, to koniec jeśli chodzi o takie seriale!!! ja polecam DEXTER-a, dla mnie niesamowity klimat!!!!!!!!!! ale nie wczujesz się po pierwzym odcinku, ja zaczęłam to czuć dopiero po 6,7 !!! czy jakoś tak ;)

Gość a do jakiej to niby sławy jest
Hmmmm, może Californication ? Chociaż to chyba bardziej taki męski serial.

dziekuje za typy Dexter mi sie nie podobal...obejrzalam pierwsza serie prawie cala i dalam sobie spokoj... californication to raczej dla facetow, widzialam 1 odc, nie w moim typie JESZCZE JAKIES propozycje:)? bede wdzieczna za kazdy typ , dziekuje z gory wszytskim wypowiadajacym sie:)

Gość upkppppp
up

Gość mm343
jak poznałem waszą matkę, słowo na L, gra o tron

Gość elli lou
polecam serial "Pan Am" o amerykanskich stewardessach, powstal tylko 1 sezon, bo dalsza produkcje zawiesili, ale mi sie podobal, w klimacie podobny troche do Mad Men

A no i jest jeszcze "Plotkara". Przyjaciele, jak już ktoś wspomniał. A ja jeszcze polecam "Świat wg Bundych" :D

swiat wedlug bundych ogladalam, przyjaciol, tez plotkare pare odc , ale jak pisalam za stara jestem na to, blizej mi wiekiem do matek tych dziewczynek o ktorych jest ten serial :)

Gość gość
A moze Army Wives (Poslubione armii) ? Albo Revenge ?

Gość gość
Moda na Sukces, Klan, Pierwsza Miłość, M jak miłość, Barwy Szczęścia, Na Wspólnej :P