gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam:) Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie jeden dzien, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlaMaTaRA. Napisano Czerwiec 17, 2012 a co zrobilas potem z ta husteczka co sie podtarlas? poloz sie teraz na lozku wloz palec do pochwy policz do trzech i go wyciag, jak jestes w ciazy palec odpadnie jutro wieczorem a byc moze przez stres ci sie opuznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 hmmmm noo przeciez nei zjadlam tego pamieru, tylko go wyrzucilam...moglabys/moglbys normalnie odpowiedziec, a nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asddfg Napisano Czerwiec 19, 2012 jak normalnie ? może naszczaj na monitor monitor i wtedy ci powiemy ? jedynym sposobem żeby sprawdzić czy jesteś w ciąży jest test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daw Napisano Czerwiec 19, 2012 nie nie jestes w ciąży, a jak sie boisz zrób test ciążowy i pojdz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxi93123123 Napisano Czerwiec 19, 2012 nie zaszłaś w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach