Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAA.89

On zaczął kochać, kiedy ja przestałam.

Polecane posty

Gość AAAAAA.89

Poznałam trzy lata temu chłopaka. Zakochałam się w nim ale nigdy mu tego nie powiedziałam. Jeśli chodzi o niego to chyba tylko mu się podobałam i spotykaliśmy się ze sobą ale z pewnych względów o których nie chcę pisać nie mogliśmy być razem. Spędzaliśmy jedynie czas i sypialiśmy od czasu do czasu ze sobą. Przez ostatni rok nie mieliśmy ze sobą kontaktu. Parę miesięcy pocierpiałam ale w końcu zapomniałam, znalazłam sobie inne zajęcia żeby o nim nie myśleć i przeszło mi całkowicie. On odezwał się dwa miesiące temu. Spotkaliśmy się parę razy. Traktowałam go już tylko jako przyjaciela od seksu bez uczuć tyle, że teraz on się we mnie zakochał, chce ze mną być, ciągle pisze, że mnie kocha, że tęskni, że chciałby w końcu ze mną zamieszkać. Jeśli chodzi o mnie to bardzo go lubię, ogólnie pasujemy do siebie, mamy wspólne zainteresowania, to samo myślenie, na dodatek on jest nieprzeciętnej urody tyle, że jeśli chodzi o uczucie to moje już się wypaliło! Była to taka niespełniona miłość ale już nie ma. Ciągle mnie coś do niego ciągnie ale nie jestem już w nim zakochana. Co mam zrobić? Próbować? Olać i skrzywdzić go?

kurde mam podobna sytuacje tyle ze ja bylam z facetem prawie 3 i pol roku on nigdy nie wiedzial czy mnie kocha teraz sie rozstalismy a ja musze sie odkochac i tez sie wlasnie boje ze jak sie odkocham to on sie nagle zakocha bo widze ze go do mnie ciagnie, my sie nie umiemy nawet ze soba poklocic bo sie zaraz smiejemy, a jak mamy zerwac kontakt to tak jak dzisiaj, 2 godziny wytrzymalismy :o on mnie nie kocha juz a boje sie ze to sie moze odmienic ejsli chodzi o ciebie to ja dalabym temu szanse, zeby moze na nowo sie narodzilo? skoro jest wam razem dobrze?