Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilum

Czy można tutaj znaleźć...

Polecane posty

Gość Ilum

Czy Wy wierzycie ze tutaj można znaleźć Partnerkę / Partnera ? Kochanka / Kochankę ?

Gość Ilum
Vera..... Ok. Realna.... Nie wirtualna....

Jak najbardziej realną. :) Juz nawet dzisiaj o tym pisałam. Na początku znajomość w sieci a potem spotkanie w tym tzw. realu. :)

Gość prororioo
vera jesteś ostatnia osobą którą ktoś by brał pod uwagę więc nie wiem skąd to przekonanie :p

Gość Ilum
Jedna Vera wiosny nie czyni :)

Ale ja nie mam potrzeby bycia braną pod uwagę. :) Wiem, że są tutaj ludzie, którzy znaleźli tutaj kogoś , więc przytakuję grzecznie. :)

vera taka jesteś głupia, że siedz lepiej cicho. Poszukaj sobie przyjaciółki w realu, nie tu, bo może się okazać, ze po drugiej stronie siedzi podstarzały erotoman, a Ty masz wielkie wyobrażenie o przyjaźni. A co do reala... Bez komentarza. Przytocze tu tylko Twoje słowa: "Straszne, że tylu postogłowych się tutaj zalęgło" jak już to "pustogłowych", naucz się pisać najpierw. I przodujesz w tępocie, razisz nią na kilometr, "jesteś lepsza od Motylicy, klary i kocicy razem wziętych". To też Twoje słowa :-P

Ewo, będę płakać. :):):) Bo się zalęgła. :) A tłumaczyć się z rzeczy, które mi się zdarzyły niespodziewanie nie zamierzam. :) Żyjemy w takich a nie innych czasach i okazuje się, ze wszytko jest możliwe. :)

Ot zwykła literówka. :) A ty się czepiasz, zwykle nie robię błędów, ale jak sie zagalopuję to nie mogę przestać. :D Coś ty taka spięta? Dawno cię nikt nie puknął? :D

vera pukają to pewnei Ciebie na tych- podobno- świetnych imprezach, na których bywasz. Żenada! :-P

Tak nawiasem to trochę smutne wygrzebywać cudze posty i potem się ciut nieudolnie nimi posiłkować. :) No ale co kto lubi. :) Z tego co wiem nimfomania to ciężkie schorzenie, nie wiem kiedy ona znajduje na nią czas skoro siedzi tutaj cały dzień. Skąd ten wniosek? Bo też tutaj w najlepsze siedzę choć już naprawdę nie mogę...:D:D:D

Żyjemy w takich a nie innych czasach to wymysliłaś :-P A Alicja wyraźnie chce błysnąć tylko nie ma czym. Może idź daj dupy razem z verą to przez chwilę będziesz myśleć, ze jesteś w centrum zainteresowania. Tylko nie pokazuj gęby, bo wszyscy uciekną :-P

nawiasem mówiąc to ciut żenujące pisać w postach, że tylko zdesperowani siedzą po nocach na kaffe, podczas gdy inni imprezuję. Co vera, mają dośc Twojej puszczalskiej dupy i wywalili z imprezy? I kto tu o nieudolności? nieudolne są Twoje próby błyśniecia, bo nie masz czym :-P A co do przesiadywania to bez komentarza. Każdemu wolno, a ja w odróżnieniu do Ciebie lubię się tu pośmiać z takich jak Ty, które próbują błysnąć tępotą :-P

Alicio ja się przyczepiłam? Masz równie krótką pamięć jak vera :-P Też szukasz tu przyjaciółek? :-P Aha i żeby czytać ze zrozumieniem trzeba mieć co, a tu nie ma nic, oprócz waszych żenujących tekstów :-P Vera pomyłka, nic nas nie łączy, oprócz tego, że rozśmieszasz mnie A teraz dobranoc kiepskiemu towarzystwu :-P

Podstarzały erotoman ze mnie. 😭 Vera jak to się stało, że nie wyczułaś mojego kutasa jak razem spałyśmy? :classic_cool: Wiem! Na pewno mam mikroknażkę. 😭

Gość Ilum
To się porobilo.....

Ewka Popieram Vera i te inne szmaty to tępaki !!!! Super nareszcie ktoś i napisze co o nich myśli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Masz odwagę pod tego
chama sie podszywać :D