Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawa.z.mlekiem

sfrustrowanie...

Polecane posty

od dawna zastanawiam się nad pewnym faktem, nad zdarzeniem, które powtarza się bez przerwy. mój facet nie ma ochoty na seks- to zabrzmi absurdalnie, ale tak jest. wiem, że go pociągam, ale jednak... problem w tym, że on jest jak najbardziej za, kiedy to ja przejmuję inicjatywę, ja rozpoczynam pieszczoty- i kończę. on nie robi nic. nie mówię o odwdzięczaniu się, ale z jego strony nie ma nic, a nawet jeżeli jest to niezwykle rzadko. po wszystkim tłumaczy się, że jest już późno, ze jest zmęczony, że nie wyśpi się do pracy. zmieniłam taktykę, próbowałam "rozgrzać go" rano, w południe, po południu- efekt murowany! tylko co z tego, że jemu jest dobrze a mi nie. rozmawialiśmy o tym, a raczej ja próbowałam z nim o tym rozmawiać- tylko słuchał, nie mówił nic. kocha, ale nie chce się bzykać. jestem sfrustrowana, nie czuję się przy nim atrakcyjnie, jest mi przykro.

Gość bez ale
inny!

nie chcę innego, chcę rozwiązać ten problem, ale nie wiem jak! to jest ten na całe życie, i nawet gdybym miała przez cały czas robić sobie dobrze, gdy on jest w pracy, nie zostawiłabym go. nie znam powodu dlaczego on tak się zachowuje. mówi, że kocha, i widzę jego szczerość, ale z drugiej strony jest oziębły, ale tylko w łóżku. szkoda, że seks nie jest namiętny, szkoda, że seksu brak... :/