Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionajesten

wczesna ciaza

Polecane posty

Gość zdziwionajesten

witam ! niby biore tabletki antykoncepcyjne (niby, bo raz na 3 dni - jak mi sie przypomni). ostatnio mialam dziwne objawy, bole jajnikow, zawroty glowy, brak apetytu, teraz znowu wilczy apetyt, bardzo czesto sikalam, caly czas senna .. mialam bialy sluz, bylo go duzo, natomiast teraz nie mam sluzu w ogole. sucho, gdzie zawsze mialam sluzu bardzo duzo (codziennie) .. czy to moze byc ciaza? nie mam zadnych objawow choc czuje ze cos nie tak .. tydz temu ponad robilam test i wyszedl negatywnie ale sadze ze moglo byc za wczesnie na test a teraz nie mam jak go zrobic .. mozliwe jest abym byla w ciazy w ktorej chcialabym byc .. ? pomozcie prosze bo juz mialam nadzieje a tutaj wszystko ustalo .. dodam, ze ostatnio w ogole nie mam miesiaczki a powinnam ja miec 3 tygodnie temu

Gość gdhzx
Hcesz byc w ciazy a bierzesz tabletki anty co 3 dni ? Nic nie fozumiem ale jesli okres spoznia ci sie juztak dlugo towaro zrobc test i w ogole co to znaczy z ni mozesz go teraz zrobic ?

Gość gdhzx
Sory *chcesz pisze ztela i czasami nie kontaktje :P

Gość zdziwionajesten
no bo nie planuje dziecka, to znaczy nie myslimy o tym ale jakby bylo to bylibysmy bardzo szczesliwi. a teraz nie moge zrobic bo nie mam kupionego a jest niedziela i jest noc?

Gość gdhzx
No to zrob jutro i po co ten temat :D ? Najlepeij zrob badani beta hcg z krwi bo testy czasami zawodza. Ale niewiem skoro mowisz ze nie masz sluzu todziwne bo w ciaze jest go zazwyczajduzo al pozostale objawy pasuja.

Gość zdziwionajesten
umre z ciekawosci do jutra ;(

Gość pęczek drutu
wiesz co? jak dla mnie to ty jesteś kompletnie niepoważna. bierzesz sobie tabletkę anty raz na 3 dni i dziwisz się że okres ci się spóźnia??? to nie są cukierki ale hormony. nie ma żartów. pewnie twój organizm już całkiem zgłupiał i stąd takie opóźnienie. nikt ci tu nie powie czy jesteś w ciąży czy nie. nie napisałaś nic konkretnego. jakie masz cykle, kiedy była owulacja, kiedy śluz płodny, kiedy współżyłaś. nikt tutaj nie jest jasnowidzem. a objawy, które opisałaś mogą znaczyć wszystko i nic. idź do lekarza. nawet jeśli nie jesteś w ciąży to 3-tygodniowe opóźnienie okresu też nie jest normalne.

Gość zdziwionajesten
a jaki sluz powinien byc w ciazy?

Gość zdziwionajesten
upp!!!

Gość czemu tak bierzesz te tabletki
jakby to dropsy były ?? krzywde sobie tym zrobisz. albo jestes odpowiedzialna za siebie i bierzesz regularnie zgodnie ze wskazaniami lekarza i ulotką, ale zdecyduj się na inną formę antykoncepcji. objawy to można sobie łatwo wkręcic, zrob test to będziesz wiedziala. a na przyszlosc więcej rozwagi dziewczyno !

Gość czemu tak bierzesz te tabletki
na śluz akurat moim zdaniem nie ma co patrzec, ja na początku ciązy mialam dużo śluzu podobnego do płodnego, potem gęsty i biały, a po połowie lekko wodnisty i biały.

Buahaha, tabletki co 3 dni, super... :/ To chcesz je brać, czy nie> To nie cukierki - albo bierzesz regularnie, albo je odstaw, bo sobie tylko szkodzisz. Ciąza możliwa, tabletki brane w ten sposób nie dawały w ogóle zabezpiecznia.