Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 jestem sam a drzwi od pokoju sie otworzyly...nikogo tam nie było:O przeciag tez nie mogl ich otworzyc:O co jest kurwa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko duch Napisano Czerwiec 18, 2012 prawdziwie polskiego patriotyzmu nawiedza cię i straszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 jeżeli to jest ten duch "prawdziwego" patriotyzmu to sie serio boje:D bo ci co najwięcej krzycza jacy to sa z nich patrioci a inni nie patrioci to gówno a nie patrioci:D po chuj tak to podkreslaja?:D jakby byli patriotami z prawdziwego zdażenia to by ludzie to wiedzieli i nie trzeba by na kazdym kroku wszem i wobec tego podkreslac:D ale niestety niektórzy musza krzyceć "JA JESTEM PRAWDZIWY POLAK PATRIOTA! " kurwa zenada:D:D:D aha i jeżeli zdaniem niektrych patriotyzmem jest niszczenie, demoolowanie mienia publicznego i prywatnego, łamanie prawa i bicie się z policją to fakt...do takiego "patriotyzmu" to mi daleko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 ale serio te drzwi sie same otworzyly:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach