Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKM też w to wszedł

Nowa akcja środowisk opozycyjnych

Polecane posty

Gość JKM też w to wszedł

Znani politycy, dziennikarze, ekonomiści i ludzie aktywnie działający na rzecz polskiej racji stanu mają zamiar składac deklaracje "nie mam zamiaru popelnić samobókstwa", już kilkadziesiąt osób sie podpisało.

Gość R. Szeremietiew tak samo
- Jestem zdrowy, nie mam żadnych kłopotów natury osobistej lub finansowej i nie zamierzam popełniać samobójstwa - oświadczył Romuald Szeremietiew, były poseł i wiceszef MON. Tłumaczy, że do nietypowego wyznania "zmusiła go" śmierć gen. Petelickiego. Szeremietiew twierdzi, że słyszał, iż ktoś chciał go "uciszyć na zawsze". http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Romuald-Szeremietiew-nie-zamierzam-popelnic-samobojstwa,wid,14582094,wiadomosc.html "W ubiegłym roku otrzymałem z poważnego źródła wiadomość, że w pewnym wpływowym gronie rozważano kwestię 'uciszenia mnie na zawsze'. Nie było pewności, czy decyzja w tej sprawie zapadła" - pisze Szeremietiew.

Gość gość
I po co Szeremietiew opowiada takie idiotyzmy ?

Gość boi się że go uciszą
jak Leppera, jak Petelickiego, jak tych więźniów w monitorowanych celach ze sprawy Olewnika Miro, Zbycho, Clebowski, Sawicka, Piesiewicz............mafia PO rządzi

Gość gość
W większości wypadków, samobójstwo nie jest planowane a wynika z konkretnych zdarzen, przeżyć czy uczuć człowieka.A więc takie zarzekanie się jest idiotyzmem.Bo żaden człowiek nie jest w stanie przewidzieć jak zachowa się w wypadku ogromnego stresu itp.

Gość gość
I Lepper i Petelicki popełnili samobójstwa... Sami się uciszyli...

Gość zaraz przyjdę
Shatyn,ty z takich co to gdy mu plują w oczy mówi że deszcz pada.Rozumiem,jesteś sympatykiem PO.Ale być tak całkowicie pozbawionym refleksji to już objaw jakiejś nienormalnej fascynacji albo naiwność dzieciaka z przedszkola.Niczego nie drążysz,nie masz żadnych przemyśleń.To jest chore.

Gość hare hare
nie ma nic idiotycznego ani kłamliwego w stwierdzeniu: "Jestem zdrowy, nie mam żadnych kłopotów natury osobistej lub finansowej i nie zamierzam popełniać samobójstwa" które odnosi się do chwili obecnej, a nie do przyszłości jak to Szmatyn sugeruje swoimi debilnymi tekstami, więc nikt się tutaj nie zarzeka 🖐️

Gość hare hare
a tak na marginesie, świetna akcja :D

Gość manio ciekawski=)
Szeremietiewa skutecznie przez kilka lat gnojono, więc on ma swoje doświadczenia.

Gość manio ciekawski=)
Shatyn? Przecież od dawna wiadomo, kim on jest. Produkt propagandy prlu, pozbawiony zdolności do myślenia, godności i przyzwoitości. Takich jak on jest bardzo wielu, są jak choroba, która wyniszcza Polskę.

Gość Ebelin
Shatyn, syn kur­wy i milicjanta:D