Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

dzien dobry- 5 dzien po operacji:)

Polecane posty

bylem u lekarza na kontroli -podobno ladnie sie goi - juz mam bez opatrunku chodzic. lekarz od razu mi wystawil skierowanie na druga strone wiec teraz poczekam jakies 6-8 tyg i bede przechodzic wszystko jeszcze raz. poniewaz musialem wstac o 7 zeby byc w przychodni o osmej i dostac numerek od razu zebym nie musial dwa razy chodzic to teraz jestem spiacyi chyba sie do jakiejs 12 kimne. tylko kawke wypije jedna tylko refleksja- do lekarza mam 1,5 km a zmeczony przyszedlem jakbym maraton przeszedl

Gość pytajka pytająca
A dlaczego nam o tym piszesz?

Gość Agniesyka z Mielca
no i hooj mnie to ....

Gość Zonusia męzusia
Ty jescze żyjesz ?

Gość Zonusia męzusia
Ps. Słyszałam że ampuowali ci siusiaka

Gość Miguelaa
Nie chcę być niemiła, ale kogo to obchodzi? Załóż sobie blog i tam o tym pisz, skoro nie masz przyjaciół.

ale jestescie wszyscy nienormalni :o ja czytalam autorze twoj temat o operacji, zadawales tam pytania to jest bardzo przydatne, nie kazdy mial operacje, tym bardzej zagranica, wiec rozumiem ze takie cos moze byc przydatne :) o ile oczywiscie dobrze pamietam ze to ty zakladales temat i pytales kto mial operacje w uk :)

dokladnie- moze komus sie przyda taka droga jaka ja tu przeszedlem- ale oni i tak tgo nie zrozumieja- potem beda zakladac nowe tematy i blagac o pomoc:) jak ktos ma jakie spytania to sluze pomoca:)