Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDIA POWINNY BYĆ PŁATNE

STUDIA POWINNY BYĆ PŁATNE

Polecane posty

Wreszcie zniknęłyby nikomu nie p[potrzebne kierunki i bezrobocie!!!

i to nie jest prowo- naprawdę uwazam że tak powinno być

Gość vsdvgdeg
studia powinny byc dla inteligentnych osoba a nie dla wszystkich dekli jak to teraz jest. produkuja studenckich debili ktorzy poz anjomosci zasilaja dobre posady

Gość jakby były płatne to tylko
rozpieszczone nadziane młoty by na nie szły, studia powinny być bezpłatne ale dla tych naprawde kumatych a zamknąć powinni właśnie te płatne uczelnie na które żeby się zapisać wystrczy zapłacić i zdać test pokroju licealnego

Gość vgbhnjkiiiiololooooooooooooooo
wydaje ci sie ze na studiach platnych jest latwo. masz tak maly zakwaszony mozdzek z enie ejstes w stanie pojac z enie kazdy moze sobie pozwolic na dziennie studia, idzie na zaoczne by cos zaobic ale co tkai mlot moze zrozumiec. mloty tez sie zdarzaja i to czesto na studiach dziennych panstwowych czego jestes zapewne zywym przykladem

Gość do AUTORKI ;)
witam ja skończyłam 3 kierunki.(psychologiczne, terapeutyczne, techniczne) 2 na prywatnych uczelniach 1 na Uniwersytecie Śląskim w prywatnych uczelniach uczyłam się dużo, miałam spotkania z ludźmi z branży, dużol praktyk itp na Uniwerku nic nie robiłam i średnia 4,7 na prywatnych? dużo nauki a średnia kolo 4,5 do autorki, nie wiesz to nie komentuj pozdro dla kumatych

Gość do AUTORKI ;)
wybacz autorko, nie do Ciebie dwa ostatnie zdania, tylko do innych którzy komentują bez podstaw( przypuszczam)