Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111333333334444444

IDĘ DZIŚ ZROBIĆ MÓJ PIERWSZY TATUAŻ

Polecane posty

najważniejsze jest Twoje nastawienie, przecież chcesz tatuaż! skoro chcesz to nie powinno Cię boleć :D

Bo teraz to mi się wydaje, że idę właśnie na rzeź. ;) Tatuaż chciałam rok temu, wczoraj, dzisiaj rano i po południu, ale teraz to już chyba nie chcę :P . Jestem totalnie zestresowana i wszystko mi się w środku trzęsie jak galareta. Masakra.

Gość ddddddddddddddddddddddddd
napisz jak było po ;)

Jeśli mnie R-ka nie zawiezie do najbliższego szpitala z oddziałem intensywnej terapii to ok, dam znać jak było :P . Ok - wychodzę i idę TAM !!! 😭

Gość Agnieszko jestes?????
jak sie mają ceny tatuowania w anglii do polskich??

ja robilam tatuaz w 2009 i w 2010 roku wiec 2lata temu za godzine facet chcial 60funtow tzn, tak mi moje 2 tatuaze wycenil. ze niby godzina kosztuje 60funtow ale robil je prawie po 2 godziny kazdy, ten ktory mam na stopie chcial rozjasnic, i to mialo byc tydzen po tym jak mi go zzrobil i to tez mialo byc w cenie ale juz nie chcialam rozjasniac :) robil mi polak ;) a one wygladaja tak: http://imageshack.us/photo/my-images/687/20100418aga0068.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/513/sdc12067.jpg/

mogę wiedzić w jakiej miejscowości czy to tajemnica? :)

dzięki :)

tak chce, od dłuższego czasu jednak bardzo się waham, chce wrócić do polski i pracować w zawodzie więc i tak tatoo musiałby być ukryty myślę o napisie miedzy łopatkami

tylko chcac pracować w służbach mundurowych wypełnim ankiety na których trzeba umieścić opis tatuażu, wielkosć, znaczenie, miejsce, co by to nie było jest postrzegane jako zaburzenie psychiczne, stad moje wielkie rozterki :)

Powiem Wam jedno było ZAJEBIŚCIE :D !!!!

Gość erere
pokaz zdjecie:)

No dziś nie wkleję, skóra jest podrażniona i osocze dość mocno się leje, ale to naprawdę NIE BOLI !!! Aż nie mogę uwierzyć, że to mówię, nawet mi dłoń nie drgnęła, było super. Do tego tatuażysta bardzo sympatyczny i przystojny :P .

Gość erere
to chociaz powiedz co tam sobie wydziaralas :)

Ptak w locie, ale piękny, wycieniowany, bardzo precyzyjny, no w ogóle achhh. :D

Gość erere
czyli nie symbol tylko rysuneczek?:) a moge spytac ile masz lat? fajnie że jestes zadowolona!

Dla mnie symbol wolności, delikatności, ulotności ... nie chciałam żadnych napisów, cytatów, sentencji i innych takich tam, znaczków czy liter z egzotycznych alfabetów. Lat mam 27 , a byłam tak przerażona, że jak stałam przed drzwiami studia to miałam ochotę zawinąć nogę i zwiać :P . No, ale jak już weszłam to zrobiło się miło, fajnie i naprawdę nic nie bolało, owszem czuć, że coś jest robione w ciele, ale tego bólem nie można absolutnie nazwać.

Ja tego nie rozumiem,oszpecać ciało na własne życzenie? Agnieszka bez urazy,ale brzydkie strasznie te twoje tatuaże,a za ten na stopie zażądałabym zwrotu kasy,ale może to wina niezbyt zadbanych stóp,najpierw pedicure a potem chwal się na forum:(

Możesz tego nie rozumieć, ja też nie rozumiem wielu ludzkich zachowań, ale na tym to wszystko polega, każdy jest inny i niech każdy robi co chce. Póki nie wyrządza krzywdy innej osobie - nie oceniam go, bo życie jest jedno, w dodatku bardzo krótkie i nieprzewidywalne...

wytatulowalam sobie fiuta, bo chcialabym go miec

żona modna - co Ty chcesz? Śliczne wykonanie, zwłaszcza ten na stopie. ;) 1111111111333333334444444 - super podejście, w 100% popieram :D

Gość nigdy w zyciu nie zrobilabym
sobie tatuazu, czułabym sie jak znakowane prosię. Pomijajac to,ze moda sie zmienia, w dodatku nigdy sie nie ukryjesz ( a roznie w zyciu moze byc) bo zawsze po tatuazu rozpoznaja.Kłopot , trzeba nosic okreslone ubrania, bo przeciez do wielu nie pasuje. Ale nie mój problem na szczescie.

nigdy w zyciu nie zrobilabym - nie wiem jak Ty, ale ja nie biorę pod uwagę uciekania przed policją/mafią ;) Właściwie to to ma dobrą stronę - łatwiej zidentyfikować w razie potrzeby właśnie :)

No i się zaczyna :P . Ja nie czuję się jak znakowane prosię :P , musiałaś sobie upuścić trochę jadu - lepiej ci ? :P

Pewne osoby uwielbiają włazić z buciorami w życie innych, oceniać, analizować, komentować, wyśmiewać ale zawsze INNYCH, wtedy to jest fajnieee przecież, można sobie humor poprawić i poczuć się lepiej. Ponabijać się z idiotycznych decyzji innych osób - idiotycznych naturalnie w opinii błyskotliwego obgadywacza. Niech każdy patrzy na siebie i zajmie się sobą, a ingeruje wtedy gdy dzieje się krzywda - choć wtedy to większość udaje, że nie widzi i nie słyszy :o .

przecież tatuaż jest indywidualną sprawą - ktoś chce to robi, wg mnie dodaje on charakteru, jest na całe życie - więc lepiej żeby był przemyślaną decyzją. Jak ktoś nie chce sobie "dekorować" ciała to nie, nikt go do tego nie zmusza ;)