Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onananananankfhgi212111

mój chłopak oświadczył że narazie nie chce iść na studia tylko do...

Polecane posty

liceum dla dorosłych":( jestyem załamana:( nawet nie wiem czy tak można, jak my ślicie? on ma maturę skończył liceum 3lata temu ale uparł się ze teraz nie może pójść na studia bo ma za dużą przerwę i musi pójść najpierw do liceum. co o tym myślicie?to są kolejne lata w plecy-ja jestem obecnie na 3 roku studiów...:(

Gość eerok
takie jest życie . Ja mam 40 lat i nigdy nie pracowałem

Gość no jeśli skończył liceum
i ma maturę to chyba już nie może od początku zacząć tej samej szkoły. A Ty masz problem z tym, że on nie chce iść na studia? Nie z każdego da się zrobić magistra.

To nie chodzi o to że on nie chce iść na studia tylko że ma 23 lata i zero pomysłu na siebie na własne życie pracuje dorywczo w Anglii wyjechał na pół roku myślałam że zrobił to po to by coś odłożyć a on na to że nic mu się odłożyć nie udało... no to jaki sens wyjeżdzać?? wraca za miesiąc. nie ma pracy. do tego on nie da rady ciężko pracować fizycznie bo jest zbyt takie.,..wątły...

Gość rtertete
jak już zrobił liceum to nikt go nie weźmie do liceum a jeśli nie zrobil liceum i dlatego chce iść do liceum dla doroslych, to nie może iść na studia idiotko

Gość eurydyka136
moze skonczyl liceum ale nie ma matury, a kiedys Cie oklamal bo mu bylo wstyd

nie, tzn nie widziałam jego świadectw wiadomo-mało osob oglada takie rzeczy ale jeszcze nba samym poczatku znajomości mowil mi że dostał się na historię (jego pasja)ale musiał zrezygnować ze wzgledów rodzinnych. pokazywał mi też lo w którym się uczył. znam go-jest taki niepewny siebie uważa że 3 lata przerwy to za dużo żeby zrobić wyższe -nie dochodzą do niego argumenty że zaocznie jest dość łatwo, że sobie poradzi a taka szkoła nic mu nie da. uważam po prostu że on się boi zmian, boi się tego co nowe...

Gość 6543435546
przeciez on juz skonczyl liceum, ma mature wiec jak moze cofac sie w rozwoju i znowu isc do liceum? :D

mowilam mu ze tak sie nie da-ale on swoje że on najpierw musi wszystko powtorzyć żeby się do studiowania przygotowac bo mial za duża przerwe...;/

Gość thtjuht67uj67jyu6
masz faceta nieudacznika, sorry, poszuklaj lepszego