Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa.94

Dlaczego między zakochanymi prędzej czy później dochodzi do seksu?

Polecane posty

Gość aaaaaa.94

Mam 18 lat. W moim domu nigdy nie było dobrze. Mój ojciec jest alkoholikiem, wiele razy bił mnie, mówił przykre rzeczy, obrażał mnie. Z moją mamą na co dzień nie mam najgorzej ale tylko gdy przyjdę z prośbą o pomoc w jakimś trudniejszym problemie to wszystko kończy się kłótnią, a ona później znęca się nade mną psychicznie i wpędza w depresję. Mam też dwa lata młodszą siostrę. Ona też nie ma dużo lepszego kontaktu z ojcem jednak jej nigdy nie powiedział nic przykrego, ani nie uderzył jej. Siostra jest tą idealną córeczką mamy. Ją wspiera, pomaga, kupuje jej drogie rzeczy, nigdy nie każe jej nic sprzątać w domu. Nie dawno miała miejsce ostra kłótnia w moim domu i rodzice mnie wyrzucili. Przygarnął mnie do siebie mój 24letni chłopak z którym jestem od roku. On ma własne mieszkanie. Wczoraj wieczorem leżeliśmy ze sobą w łóżku, rozmawialiśmy i w końcu doszło między nami do seksu. Był to mój pierwszy raz. Był bardzo udany i miło będę go wspominać. Nic mnie nie bolało, nie miałam dużo krwi, on wiedział jak mnie rozgrzać i przygotować. Wspaniałe uczucie. Nie tylko przyjemność seksualna ale i poczucie miłości, bezpieczeństwa, czułości, ciepła. To było piękne. Musiałam się gdzieś wygadać.

Gość biedna kurka
a miałaś orgazm?

Gość Forever Alaan
A co robi twoj chłopak ? Myślisz ze zapewni wam dobra przyszłość. Jak w taki wieku ma już mieszkanie swoje to ładnie :)