Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolka niemarkowa PILNE

Niemarkowa parasolka. Dziecko waży 16 kg i lubi jeździć wózkiem

Polecane posty

Jaką wybrać? Nie chcę żadnych maclarenów i innych. Chcę najtańszy wózek, przejściowy. Pozbyłam się ciężkiego, niewygodnego wózka. Co możecie polecić?

Dziękuję za odzew. Mam jeszcze pytanie. Czy Twoje dziecko jest duże ("długie") i ile waży mniej więcej i wózek wytrzymuje obciążenie? Czy oparcie rozkłada się do pozycji leżącej i czy dla osoby mierzącej 175 cm wysokość rączek jest ok? Chcę żeby wózek posłużył mi co najmniej przez lato do przyszłego roku. Pozdrawiam Może ktoś jeszcze się odezwie

Gość a nie
coneco joker graffo?

Gość Zonusia męzusia
jest dość długa maok 84 cm przy niecałych 15 miesiacach ja sama mam 175 i dla mnie jest idealna tylko mąż narzeka ze przedłuży chyba rączki ( sam ma ponad 190) ale chyba wszystkie tego typu parasolki nie mają regulowanych rączek. Co do kółek są dość dobre po aswaldzie chodnikach i ubitym piachu genialne gorzej sprawują sie hmm ,, jak to nazwać kocich garbach)

Gość Zonusia męzusia
właśnie graffo miało być :D

Dzięki wielkie. Ja też mam 175 cm, mąż prawie 190:) więc może się sprawdzi? Czy to jest seria graffo, jak napisała poprzedniczka?

Dzięki, na zdjęciu fajnie się prezentuję. Muszę zobaczyć na żywo i ocenię. Może ktoś jeszcze coś podpowie?