Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung galaxy s III

samsung galaxy s III - ma ktos? jakie ma wady?

Polecane posty

:)

no tak, przeciez was nie stac na taki telefon :classic_cool:

ja tez tylko o nim marze, a obecnie przymierzam sie do zakupu Nokii 3210, mam juz odlozona cala sume!! :classic_cool:

Gość hgg
ja mam galaxy s III, ale w sumie od przyszłego miesiąca kupuję iphona. Wad jako takich nie zauważyłam, ale co iphone to iphone

Gość yetry
ajfon to syf i kiła

Gość akurat_nie
testowałam s II i wiekszych zastrzeżeń nie mam, podejrzewam, że z III też nie powinno być problemów. ale ale, dwójkę masz na promocji w magicznej planecie, może warto zejść model niżej?

Gość podstawową wadą sIII
jest czterordzeniowy procesor w architekturze amr poza testami działa wolniej niż procek z sII a jest bardziej obciążony przez nowe bardzo fajne funkcje telefonu i muli lepiej kupuć sII lub iphone4gs a nawet 3 lub nokie n8 jak na wytrzymałość i zdjęcia liczysz

Gość podstawową wadą sIII
dodam, że sIII widziałem tylko przez szybkę w sklepie i tak naprawdę nie wiem co klepię:classic_cool:

jest duzy i zleksza nieporecznie trzyma sie go w jednej dloni. Mam go od ok 1,5 miesiaca i chyba bede musiala zrobic reklamacje, gdyz nie dostaje dzwiekowego potwierdzenia otrzymania wiadomosci, co jest bardzo irrytujace. Jako tako wiekszych wad nie zauwazylam. Jestem bardzo zadowolona z niego :) jest szybki, super rozdzielczosc, przejrzystosc obrazu. Ma duzo roznych niepotrzebnych funkcji, bajerów, ktore i tak wprawiaja w zdumienie. Jestem z Samsungiem juz od ok 8 lat i uwazam, ze maja najlepsze telefony. Pisac w sprawie jakichkolwiek pytac, gdyz nie wiem co chcielibyscie wiecej wiedziec o tym telefonie. Pozdrawiam.

Gość dyskretna cichodajka vip
dla mnie słaby, bo nie czuję go dobrze w swojej małej gdy wkładam go i ustawiam na wibracje

Gość Martyneczek
Posiadam iphona 4 kocham go nie kupuj narazie bo iphone5 ma wyjsc na jesieni:))