Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deepart

Laufrad kettler

Polecane posty

Gość deepart

Córa ma dwa lata, 88cm wzrostu i 34-35cm nóżka Z tąd moje pytanie który? http://allegro.pl/speedy-10-rowerek-biegowy-kettler-10-gratis-i2383985210.html czy ten? http://allegro.pl/rowerek-biegowy-kettler-speedy-12-5-niebieski-i2422438901.html Potrzebuję znawcy bo to pierwszy rowerek dla córci... W sklepie skłaniała się ku mniejszemu i nawet do domu chciała go zabierać ale czy nie za szybko z niego wyrośnie?

Gość kropka........................
a gdzie ten rower ma pedały :O

Gość deepart
On nie ma pedałów, jest to rower biegowy. Zamiast trzykołówki wolę kupić jej ten bo mała nie upedałuje a usiedzieć żebyśmy ją pchali tym bardziej nie usiedzi, za dużo energii, heh po mamusi z resztą :/

Gość deepart
???

syken miał 2 lata i 2 miesiace i jezdził na 12,5 na poczatku było mu trudniej ale dłuzej mu posłuzył

Gość Mis muki
Ile ma lat?Ja mojej kupilam mniejszy,10 calowe kolka i uzywa go juz prawie rok,ma teraz 3 lata.nie wyrosla na razie,siodelko mozna zawsze podwyzszyc,ja jeszcze nie podwyzszalam.

Gość Mis muki
A,dwa latka,ja bym kupila ten mniejszy,jesli ma byc na teraz,na tym wiekszym nie da rady raczej pojechac w tej chwili.

Gość deepart
W sumie to najbardziej w tym większym przemawia do mnie ten hamulec, za to moja Mała wyrwała ten mniejszy sprzedawcy z ręki i powiedziała że chce ten. Mis muki czy bardzo brakuje twojej córze hamulca? Jeśli chodzi o kupno tego większego to chyba musiałabym posadzić Małą jeszcze raz ale na pierwszy ogień poszedł właśnie ten i ledwo sięgała paluszkami do podłoża, ale chyba nie miała na maxa obniżonego siodełka.