Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SalemMakelore

To chamskie ze strony matki prawda?

Polecane posty

Gość SalemMakelore

Moja matka jak sie klocimy to ciagle mi mowi ze pojde do szpitala psychiatrycznego.Bylam tam raz przez swoja glupote,wypuscili mnie po miesiacu.Niewazne.Tylko ona ciagle w klotniach bierze telefon i mowi dzwonie zeby cie zabrali do wariatkowa,przezywa mnie,,Rybnicka Kurw...''(wiecie jak)''Jest mi przykro,jako matka nie powinna mi tak mowic.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Ile masz lat ?

Gość SalemMakelore
19 a co to ma do rzeczy?

Gość SalemMakelore
Chce poznać wasze opinie co byście zrobili,jak nie mam możliwości wyprowadzki?

Gość Rób wszystko, by się
usamodzielnić i wyprowadzić. Matki nie zmienisz. Ile masz lat?

Gość co ma piernik do wiatraka
twoja mama też sie nadaje do szpitala chyba cie nie pocieszyłam, co ?

Gość SalemMakelore
a ja nie oczekuje żadnych pocieszeń..

tak jak ktoś wyżej napisał, wyprowadzić się i usamodzielnić, ja może nie trafiłam do psychiatryka ale ze swoją matką do dziś a mam 27 lat mam kiepskie relacje, ostatnio mi powiedziała, żebym jej nie odwiedzała < jestem w ciąży a mój mąż wyjechał do pracy w UK > bo sąsiedzi pomyślą, że z brzuchem jej się zwaliłam do domu... uciekaj od takiego człowieka bo to przemoc psychiczna i będziesz tak żyła w zastraszeniu..po co..lepiej odciąć się i mieć święty spokój

Gość Rób wszystko, by się
jak tylko będziesz biała 18 lat, zacznij szukac pracy np. nawet w MC Donaldzie, poszukaj kogoś, ktoby wynajął z Tobą mieszkanie, jakiejś koleżaki/studentki/osoby pracującej będziesz z dala od matki, odpoczniej psychicznie, staniesz na własnych nogach

Gość SalemMakelore
Ale matka mnie kocha,a tylko w klotnie wygaduje takie rzeczy i ja nie wiem czy mam brac sobie to do siebie czy lekcewazyc to co mowi.

Gość SalemMakelore
mam dobre z nia relacje,ale jak to bywa czasem takie klotnie ze masakra.

Gość kjhgg
Powiedz jej, że wariactwo odziedziczyłaś po niej.

Gość SalemMakelore
wglowiesieniemiesci kocha naprawde,kupuje mi wszystko co potrzebuje,dba o mnie.Ale te klotnie masakra.

no to jak Ci wszystko kupuje i Cię Kocha to z nią siedź..jakiej Ty rady oczekujesz? nie wiem, samodzielnie to już źle, mamusia wszystko pod nos podstawia to jest git, prawda? ja napisałam by się odciąć ale Tobie chodzi tylko o same kłótnie bo przecież każda kochająca matka wysyła dziecko do psychiatryka..zły temat dla mnie bo ja miałam straszne relacje z matką i zostawiłam ją właśnie w wieku 19 lat, usamodzielniłam się i przez kilka lat nie miałyśmy kontaktu, to ja wyciągnęłam do niej "rękę"bo inaczej pewnie do dziś byśmy nie rozmawiały, z perspektywy czasu nie żałuję, ta kobieta mnie wyniszczała a ja jej skutecznie przerwałam te tortury, ale jak widać nadal potrafi być "kochającą" mamusią, a zatem rób jak sobie chcesz..

Gość polodopol
Ja mialem chora psychicznie dziewczyne . I powiem ze to byla najcudowniejsza kobieta na swiecie . Prawie pod kazdym wzgledem , tylko niestety jest chora psychicznie , jak jej matka i babka i udaje ze nie jest i niechce sie leczyc . Szkoda . I czasem odbiera swiat inaczej , znaczy inaczej go widzisz niz jest naprawde . Moze dlatego czasami byla taka cudowna a czasami taka chujowa . Nie wiem .

Gość nikoś *
w piekny sposób mamusia Ci tę miłość okazuje :-0 ona Cię niszczy psychicznie, a Ty jej jeszcze braonisz obie powinnyscie iść na terapię

Gość Zuzanna Amelia &amp; 18
Dokladnie tak. Skoro nadal chcesz byc u niej i cala reszta Ci odpowiada to nie ma tematu. Nigdy nie jest tak aby bylo tylko cudownie i rozowo. Poradzono Ci juz co masz zrobic jesli Ci sytuacja nie odpowiada.