Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozrabiaka z aten

skoro na 1 faceta przypada 1,06 kobiety dlaczego to my mamy tak się starać?

Polecane posty

Gość rozrabiaka z aten

to kobiety powinny pierwsze atakować by zapewnic sobie faceta na wyłączność.

Gość rulko
Dziś nie warto się starać. Dla kogo ? Dla nich?

Gość Zuzanna Amelia &18
Alez przeciez nikt nie kaze Wam sie o nic starac. Mozesz pozostac w takiej sytuacji jak jestes. Nikt Cie do niczego nie zmusi.

Gość co ma piernik do wiatraka
mnie bardziej zastanawia dlaczego skoro statystycznie jest więcej kobietniż mężczyzn, to na kafe jest tylu prawików znaczy same złamasy

To jest stosunek wszystkich kobiet do facetów. W wieku do 40 lat jest przewaga facetów, po 40 jest znaczna przewaga kobiet i dlatego średnio na faceta przypada ponad 1 kobieta. Doucz się demografii. Jeśli interesują Cię ludzie do 40 to więcej jest facetów. PS. Uczyłam się o tym na geografii w tym roku.

Gość pytoniks
"Alez przeciez nikt nie kaze Wam sie o nic starac. Mozesz pozostac w takiej sytuacji jak jestes. Nikt Cie do niczego nie zmusi" Dokładnie nie musisz się starać ja regularnie chodzę do agencji i jest wszystko cacy. Wychodzi dużo taniej niż własna kobieta a daje tyle samo a może nawet więcej.

Gość fwegwg
sęk w tym, ze kobiety lubia tylko okreslonych facetów i na 10 facetów, tylko jeden ma kobiete z kolei na 10 kobiet, 9 ma facetów i stad tak duza liczba samotnych facetow

Gość chlip chlip chlip chlip chlip
na 10 facetów, tylko jeden ma kobiete z kolei na 10 kobiet, 9 ma facetów co za debil

Gość wezyro
Kobiety mają ogromne wręcz niewiarygodne wymagania jeśli chodzi o partnera bo na pierwszego biorą sobie złamasa który je zdradzi. Mężczyźni chcą w miarę rozgarniętej i zaradnej kobiety która będzie ich kochać i będzie im wierna a dziś takich coraz mniej więc większość zostaje sama.

"Jeśli interesują Cię ludzie do 40 to więcej jest facetów." prawda. mam dane z 2004 roku i tam jest że w tym roku urodziło się 181644 chłopców i 170921 dziewczynek. i tak ta różnica ok 10-13 tys (więcej mężczyzn) jest w każdym wieku aż do około 25-30 roku życia. wśród 25 latków jest 317495 mężczyzn i 307875 kobiet a potem zaczyna co roku spadać. wśród 30 latków różnica już wynosi poniżej 10 tys: mężczyzn 284713 kobiet 276610 wśród 40 latków: mężczyzn 250147, kobiet 246.607 pierwszy raz więcej kobiet niż mężczyzn jest w wieku 43 lat mężczyzn 271608, kobiet 272834 w wieku 50 lat to już przewaga kobie jest wyraźna: mężczyzn 295592, kobiet 310569 a w ostatniej pozycji tabeli czyli "85 lat i więcej" mamy: mężczyzn 84038 a kobiet 237730 czyli prawie 3 baby na chłopa, jak który dożyje to dopiero będzie przebierał w laskach :D

Ale przeciętna kobieta ma około 5-10 partnerów do 30 roku życia, wiec każdy facet, powinien jakąś panienkę zaliczyć.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Skoro przecieetna kobieta ma 5 -10 partnerow to przecietny facet ma tyle samo partnerek. Chyba ze doliczasz gumowe meskie lalki , wibratory i inne.

Zuzanna Amelia & 18-Nie wiem ile ma facet, bo nie pytam ich o to. Faceci często korzystają z burdelu, a tam to mają 5-10 facetów dziennie albo i więcej, więc to już co innego.

Gość Zuzanna Amelia & 18
17:09 [zgłoś do usunięcia] NÓŻ Nie wiem ile ma facet, bo nie pytam ich o to. A kobiety pytasz ?

Same piszą na kafeterii, ani pytać nie trzeba. Po za tym się widzi, że co chwilę ma innego.

Ja wam powiem dlaczego macie się starać - bo jesteście mentalnie wykastrowanymi cioteksami. Jakbym ja był facetem to laski starałyby się o mnie. Ale oczywiście natura dała lepsze geny "starającym się" pajacom:):(

Gość Zuzanna Amelia & 18
Akurat te co pisza na kafeterii to w realu moga byc bardzo aseksualne.

kto wam się każe starac o kobietę? zlewam takich fagasów, siedźcie tam gdzie siedzicie, dobrze nam na świecie bez nas buraki, ciekawe jak wyglądasz i co sobą reprezentujesz, że masz się nie wiem za kogo autorze, może jakaś się kiedyś zlituje nad Tobą, uklęknie i poprosi Cię o rękę złamasie, kto wie

Gość kandydatka na zakonnice,
to ja jestem ta kobietą 1 z tych 10 co nie ma faceta albo tą 0.06 i wszystko jasne buuu 😭 i na co mi ten zgrabny tyłek jak i tak nikt mnie nie chce - chyba sie roztyje:(

Gość Beeezsensu
Kobieta z seksu ma same straty ...prawie zawsze, a bo co seks daje? ..........seks daje albo ciążę i wiadomo jakie to obciążenie dla kobiety, po ciąży bolesne porody, uszkodzenia ciała a potem wieloletni kierat przy dziecku i zwykle bez ojca z tym dzieckiem (bo facet zamoczy i zwieje..i tyle a alimenty marne) ....seks bez ciąży to antykoncepcja czyli pożeranie tabletek hormonalnych niszczących zdrowie i powodujących nieakceptowalną nadwagę, zreszta te tabletki niszczą libido i daja przyśpieszoną śmierć z powodów nowotworów .......seks prawie zawsze daje zarażanie się obrzydliwymi chorobami z grzybicami na czele..bo faceci zarażają , faceci są przeturlani przez łóżka dziiwek i dlatego są zarażeni..prawie wszyscy.ohyda ....czy seks daje kobiecie przyjemność...wątpię bo albo strach o ciążę albo zlikwidowane libido przez antykoncepcję, albo obrzydliwe choroby dręczą kobietę .......więc gdzie w tym przyjemność? Nie liczcie faceci na to że kobiety zechcą o was się starać, bo po co? Nie lepiej kupić sobie ten jeden plemnik jeśli się chce mieć dziecko? A wy sobie biegajcie do burdelu i zarażajcie się ile chcecie, my was już nie chcemy, bo po co?

Gość ziutasss
w burdelach czesto sa bardziej zadbane kobiety niz te tzw. normalne. No i taniej i szybciej wychodzi.

Z tego co widze jest tak bo jeden przystojniak oblatuje 10 lasek a 9ciu z listy nie ma zadnej. A wiec przecietna laska jest oblatana przez kilku roznych przystojniakow ktorzy poblatuja rowniez inne. Stad wiekszosc kobiet ma po ilus tam partnerow a gro facetow w zyciu nawet razu nie zamoczylo

Jeszcze jedno jest istotne - kobiety bez wzgledu na aparycje oczekuja jedynie przystojniakow, przecietnym sie nie zadowola. Z facetami jest inaczej , przecietny chlopak czesto chcialby przecietna dziewczyne ale ta ma glowe zaslonieta myslami o jakims bad boyu ruchaczu przystojniaku ktory rucha tez setki innych lasek. Tak jest nie ma co zaprzeczac. Stad smiesza mnie teksty o tym ze to rzekomo faceci bardziej patrza na wyglad, jak to ktos wypowiada to chce mi sie smiac

"mężczyzn 84038 a kobiet 237730 czyli prawie 3 baby na chłopa, jak który dożyje to dopiero będzie przebierał w laskach " Nie mogę się doczekać pierwszej randki :D