Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupsztuciel

Co jest ze mną nie tak nie ma seksu

Polecane posty

Gość dupsztuciel

. Czesc mam duzy problem nie wiem co jest ze mna nie tak . Dziewczyny mna sie nie interesuja . W ogole mnie nie podrywaja . Naprawde , jestesmy przykladowo w jakies grupie kolesi i cipki na mnei nie leca kompletnie .Nic nigdy nie wyrwę Mimo tego ze powiedzmy w tej grupie jestem samcem alfa . uprawiamy jakis sport na ktory laski strasznie ale to strasznie leca , jestem w nim najlepszy , z calej grupy kolesi . Nawet wszyscy kolesi gadaja Ty to jestes wymiatacz itd napierdalasz najlepiej itd itp . Jestesmy w grupie jakiejs z dziewczynami i chuj zadna nie powie ze zrobi gałgana . W dodatku jestem naprawdę przystojny bylem kiedyś modelem , ale nie taka ciapowatym . Kurwa A jak na mnie już jakaś leci to przeważnie dupa kolegi :/I muszę zawsze do nich trzymać dystans , bo lepiej mieszać chujem zupę niz ruchać kumpla dupe . Ale tak normalnie z miejsca to kurwa zadna sie nie zainteresuje , Rozumiem jakby byl jakims biedakiem ale nie jestem , milionerem nie jestem z pewnoscia , ale zawsze te pare tysiakow zarobie . Fakt jest taki ze ja tymi dupami tez sie nie interesuje , bo sa brzydkie . Znaczy bardzo malo mi sie kobiet podoba , a jak sie podobaja to przewaznie jakies byle modelki fotomodelki lub inne naprawde grube sztuki .Takie co tam daja dupy pilkarza np i innym slawnym ludzia . Moja byla powiedzmy taka była . Ale dla takiej kobiety to trzeba juz zarabiać paredziesiat tysiecy w miesiacu . I ostatnio uslyszlalem taka opinie ze kobiety sie moga mnie krempowac takie zwykle . Wiadomo i tak bym ich nie dotkanal obsranym patykiem przez pancerrna szybe , ale powinny mi jakies chociaz propozycje zrobienia przyslowiowej gały skladac :/ A Tu nic . Albo moze one to wiedze ze nie maja szans i dlatego nic do mnie nie robia ? A do tych najlepszych co swiruje pol miasta , to i ja musze sie postarac . I nawet jak wyrwe to sie czuje taki nie adorowany .

Gość dupsztuciel
no ale napisalem glownie o zaletach swoich moze one wyczuwaja moje wady wiec tak mowie strasznie nie wyraznie , i jestem bardzo pojebany ze potrafie wysylac wszystkim kutasy wklejac przykladowo na fb niech maja . Pije duzo alkoholu . Jestem nie dojrzaly . Jak mam kase to rozjebie w jeden dzien . I jestem strasznym zboczencem . Kiedys uslyszalem ze najlepsze wrazenie robie jak nic nie mowie na kobiecie . I tak nie gadam do nich i sam juz nie wiem czy to dobrze prosze o rade .

Gość dupsztuciel
i nawet na interneie nikt niechce mi odpisac to tak jak w zyciu w internecie nikt nie zwraca na mnie uwagi i normalnie dupy tez nie ja jebie klatwa

Gość leniwa Paskuda
kocham cię lepiej ci?