Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara4539999

ciąża,papierosy.....:/

Polecane posty

Gość CIOCIAkaaaaaaaaaaa
do ciotkaaaaa nie porównuj palenia do jedzenia. Myślę autorko że założyłaś ten temat z nadzieją że napisze jakaś paląca matka której dziecko urodziło się zdrowe i dobrze się rozwija. Szukasz usprawiedliwienia dla swojego zachowania bo inaczej nie zadawałabyś tego typu pytań dlaczego mam nie porównywać? przecież możesz na czas ciąży zmienić nawyki żywieniowe a nie wpieprzać jak głupia konserwanty! pozatym tamten mój post był do inniej osoby która przedstawiała artykuły dotyczące palenia

Gość popers
Ja przed ciążą piłam paliłam zaszłam mając 19lat więc nie uważam żebym dojrzała do macierzyństwa a mimo to rzuciłam i nie miałam z tym problemu to samo przy drugiej ciąży.Myśl że dziecko tym ''oddycha'' ...Nie,nawet się nie zastanawiałam .

palenie w ciąży to tak jakbyś za każdym razem łapała niemowlaka za szyję i go podduszała..zrobiłabyś to swojemu dziecku ?? ... a jednak robisz..

Gość pililam do 10 t.c
potem rzucilam z dnia na dzien, bo zwymiotowalam po papierosie. Pod koniec ciazy czasem sie raz zaciagnelam szlugiem od meza.

Gość penetrujak
nie mogę patrzeć na palące matki ze wy kur.. macie szczeszcie ze rodzicie zdrowe dzieci. na własne zyczenie je trujecie debilki jak tak mozna malemu czlowiekowi robic wez se jeszcze pij pol litra dziennie i bedzie gites

Gość teetetet
ja nikogo nie potępiam- wasze dzieci i wasza sprawa. ja sobie nie wyobrażam żeby palić z czystego egoizmu: wiadomo, że chcę miec jak najzdrowsze i najzdolniejsze dziecko. co z tego, że dzieciak urodzi się niby zdrowy jak w szkole będzie zawsze do tyłu i skończy przewracając kotlety w Macu i mieszkając ze mną do 40stki tylko dlatego, że jego mózg był trochę niedotleniony, gdy byłam w ciązy. alkohol i papierosy nie sprawią, że wasze dzieci urodzą się z 3 nogami, ale jakieś skutki będą.

Gość Ant......
Ja też popalałam w ciąży.Fakt - z dwóch paczek dziennie przeszłam na 3-4 papierosy ale jednak... Do tego paliłam R1 - to chyba najsłabsze fajki na rynku. A czy e-papieros nie jest mniej szkodliwy? Nie ma dymu, a co za tym idzie substancji smolistych więc chyba to lepsze od zwykłych papierosów?