Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasieńkaAa3010254

Jak zrobić na nim pozytywne wrażenie i o czym pisać na gg?

Polecane posty

Gość KasieńkaAa3010254

Pomóżcie Proszę! Bardzo mi zależy na jednym chłopaku , którego znam tylko przez gg ale wiemy już o sobie prawie wszystko, O czym można z nim pisać na jakie tematy??? On często pyta na jaki ki temat chciałabym porozmawiać albo co powiem a ja się wtedy zatykam i niewiem co napisać, Proszę o jakieś rady lub tematy do rozmowy:((

dla mnie to żałosne, wiecie o sobie wszystko i nie masz z nim tematów do rozmowy? albo masz 13 lat, albo jesteś pusta jak but.

Gość KasieńkaAa3010254
Dzięki wielkie

Gość qweffffff
proponuje o wielkim wybuchu i teoriii kwarków - na pewno będzie zafascynowany..... ;) :classic_cool: ja byłbym :)

Gość jndjckndkcmlx
napisz mu że robisz sobie palcówkę właśnie

Gość RaZR
Już dawno powiniście się umówić na jakąś kawę. Spotkacie się po dwóch latach pisania, zobaczycie że to nie to i tylko szkoda waszego czasu.

Nie wiem o czym pisać, nie znam Cię i trudno powiedzieć. W kazdym razie kumaty facet nigdy by nie zapytał na jaki temat teraz bedziemy rozmawiać :p tematy mają same wynikać. Powiem Ci za to o czym nie rozmawiać :) nie obgadywać koleżanek :) facet tego nigdy nie zrozumie i nawet jesli przyzna Ci racje i tak swoje sobie pomysli a tamta będzie biedna bo obgadywana :p znam kilka dziewczyn, które właśnie przez takie głupie ploty pozbyły sie fajnych facetów

Gość vvv nnn
tematów są dziesiątki przykłady: trendy obowiązujące w makijażu, manicure i pedicure przepisy na rosół ciśnienie atmosferyczne cena truskawek kaloryczność lodów chyba nie muszę wymieniać dalej?

Gość proprorpop
ee dobre :)) to ja dorzucam do listy : 1opłacalnośc komunikacji mieejskiej w glomeracji trójmiejskiej 2 życie płciowe pszczół a wypadanie włosów u mężczyzn , za i przeciw 3obowiązujące trendy makijażu , ze szczególnym uwzględnieniem dolnej wargi

Gość vvv nnn
też niezłe :) dodatkowo - wpływ euro 2012 na świadomość historyczną Polaków, i dlaczego świeżej godności, honoru i patriotyzmu wystarczy na mniej niż 2 miesiące?

Gość proprorpop
rozrost mięśni a spadek istoty szarej w mózgu , zwłaszcza w płatach czołowych i dlaczego , do kooooorwy nędzy odpadliśmy z euro!!!!!!!!

Gość blackrosssee
ludzie jestescie zaje**ci hahah

Gość vvv nnn
młody wiek biologiczny a fałdowanie zwojów w niewłaściwym kierunku - jak zaradzić?

Gość vvv nnn
i podstawowe pytanie - jak odkryć w sobie super zorganizowaną gosposię, która najchętniej prze godzinę dziennie nie rozstawałby się ze ścierką?

Gość podstępna kuciapa
ja bym poważnie wyraziła zatroskanie o możliwość powstania hemoroidów, a jego reakcja powinna już wywołać dalszą dyskusję

Gość zizuuuuuuuziku
-najlepsze metody obróbki drewna przy produkcji trumien..... -czy powinnśmy niszczyć bakterie i wirusy na naszych narządach rodnych czy pozwalać im rozkoszować się razem z nami.... - nowe odmiany pomidorów i buraków cukrowych przyszłością rolnictwa

Gość ummmmmmmmmm umm
:D :D :classic_cool:

Gość fwec
co to za tekst-co jeszcze pwoiesz/ile wy macie lat/

Gość jakie to bezczelne
że ktoś czyta cudze rozmowy na gg i jeszcze poucza te osoby co maja pisać, ty wredne krówsko, żeby ci ktoś kiedys wytoczył o to proces i wszystkiego najgorszego ogólnie ci życzę.

Gość fwec
slucham?to do mnie?